28.1.2015

ei-niin-tummaa, ei-niin-onnistunutta

Tummien, yksiväristen kynsien voittokulkue on jatkanut tasatahtiin marssiaan. Yhdet vaaleammatkin kynnet sain kuitenkin jollain ihmeellä tehtyä myös. Ja koristelinkin ne! Ei voi kyllä sanoa, että olisi ihan putkeen mennyt. 
Onneksi voi kerrankin sanoa, että taidoissa ei ollut vikaa. Siirtokuvissa kyllä sitten sitäkin enemmän. Eivät olisi suostuneet millään irtoamaan taustapaperista, saati kiinnittymään kynnelle. Tuo etusormessa oleva päätti jopa katketa keskeltä kesken taustapaperin liottelun. Pikkurillin siirtokuva pysyy paikallaan ainoastaan sentin paksuisella kerroksella pikakuivattavaa. Muihin kynsiin ei sitten enää siirtokuvia laitettu, jännä juttu :D

Pilkutkin onnistuin tekemään kerrankin tosi nätisti, mutta aivot ovat vieläkin sen verran jumissa, että tein ne väärille puolille kynttä :D Yritys hyvä kymmenen?

Pohjalla OPI Done Out in Deco, pilkut OPI LAMB ja valkoinen akryylimaali, siirtokuvat helvetistä.

6 kommenttia:

 1. Hehhe, siirtokuvat helvetistä :D Nyt meinas lentää kahvit näppikselle :D :D Mutta ihan nätithän nuo kynnet on, ainakin kuvan perusteella :) Pilkkujen "väärillä puolilla" hengailukaan ei haittaa, aluksi luulin, että niiden kuuluu olla noin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minun ocd_ni on sen verran paha, että häiritsee ihan mielettömästi nuo pilkkujen sijainti... Siirtokuvat kun ovat ulkosyrjällä, ja sitten nuo pilkut sisäsyrjällä, aaaaargh :D

   Poista
 2. Muahahaa, siirtokuvat helvetistä. :D Nätit kynnet kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet siitäkin huolimatta että Hell Inc. tekee noin karmeita siirtiksiä xD

  VastaaPoista