24.6.2014

Glitteriä!

Minulla alkaa ensi viikolla elämäni ensimmäinen, palkallinen loma. Tai itse asiassa minulla oli kyllä myös viime vuonna viikko palkallista lomaa, mutta otin sen työsuhteen loppuun, joten ei sitä ihan tajunnut lomaksi. Mutta tänä vuonna, minulla on huikaisevat kaksi viikkoa lomaa keskellä kesää.

Ja olen tietysti tulossa kipeäksi.

Voi ¤&/@"#!

Olen aina kipeänä lomilla. Vieläkin katkerana muistelen sitä yhtä joululomaa, jolloin makasin koko kaksi viikkoa 40:n asteen kuumeessa sohvalla, vesirokossa. Kiitti vaan pikkusisko, joka sen minulle päiväkodista toit. Pikkusiskolle ei tietenkään itselleen tullut kuin joku kolme näppylää ja oli puoli päivää kipeänä. Minulla oli koko kroppa niissä saakutin vesikelloissa, ja ai jumankekka kuinka ne kutisivat! Raavin itseäni jatkuvalla syötöllä, ja rokonarpiakin on sen mukaisesti.

Muttamutta. Ettei menisi ihan valittamiseksi, puhutaan hetki kynsilakoista. Olen hämmentävästi huomannut itseni viime aikoina ihastelemasta glittereitä. Kävi jopa vielä niinkin hassusti, että ostin Helsingin-reissulla viisi uutta glitterlakkaa (!!!) joista neljä Gina Tricot'sta (!!!!!) Tähän väliin sopii pudistella päätään, että mitä hittoa olet nainen mennyt tekemään :D

Näissä kuvissa esiintyvä glitterkynsi on kyllä tehty niinkin pilipali-menetelmällä, kuin upottamalla päällyslakasta märkä kynsi irtoglitterpurkkiin :D Harvinaisen pomminvarma tapa. Muuten olenkin ihan onneton irtoglitterin kanssa, kuten varmaan huomaa noista muista kynsistä, eivät ne mitenkään erityisen nätisti ole asettuneet. Kaveriksi siniselle glitterille pääsi yksi harvoista omistamistani (ja pitämistäni) holoista, China Glazen Electric Magenta.

Tällaisena glittervieroksujana on kuitenkin sanottava, että tuosta aksenttikynnestä tuli ihan sikahieno! Huomasin tuijottelevani sitä vähän väliä. Se toi mieleen reilulla päällyslakkakerroksella kuorrutetun hiekkalakan. Pinta oli niin moniulotteinen, ettei kamerakaan oikein osannut tarkentaa kunnolla.

Eikä haittaa ettei aurinko paista, holot ovat minusta paljon kivempia näin.

10 kommenttia:

 1. Toi aksenttikynsi on kyllä ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Glitterharakalta sellaisia terveisiä, että kimalteleva tie on kauniimpi kulkea kuin matta tie... :D

  VastaaPoista
 3. Niin on nätit! :) Aksenttikynsi on upea. :3

  VastaaPoista
 4. Kivat kynnet ! :) mulla on kanssa joku ihme glitter-kuume vaikka en niistä muka tykkää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on joku viruslevitteinen epidemia menoillaan...

   Poista