1.10.2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge - heart of Autumn

Minä pidän ruskasta. Minä suorastaan rrrrrakastan ruskaa. Keltaista ja oranssia ja punaista ja vähän violettiakin jopa puolella, oh ♥ Olin siis toisin sanoen aika innoissani tämänkertaisesta haasteaiheesta. Ja jos viimeksi mentiinkin aika pahasti penkin alle, tällä kertaa tulikin sitten tehtyä yhdet omasta mielestäni hienoimmat kynnet pitkään, pitkään aikaan!Eikä siinä vielä kaikki. Paitsi hienot, näitä oli myös äärettömän hauska tehdä. Tässä tyylissä kun ei tarvita pätkääkään taitoa, sen kuin vain töpöttelee menemään lapseninnolla.

Tulipa tästä mieleen, että pienenä toiveammattini oli taidemaalari. Tässä vaiheessa elämää on varmaan hyvä tunnustaa, että maailma ei menettänyt minussa mitään kovin suurta lahjakkuutta. Esittävästä taiteesta tai sen tekemistä en tiedä yhtikäs mitään, mutta tällaiset roiskeinkarnaatiot miellyttävät kyllä erittäin paljon, sekä niiden katseleminen että tekeminen. On meinaan erittäin rentouttavaa vain töp töp töpötellä väriä mielensä mukaan minne lystää, suosittelen ehdottomasti kaikille stressistä kärsiville.

Meidän pihassa kasvaa paljon vaahteroita, mikä on mahtavaa, koska vaahtera on sijalla kaksi lempipuideni listalla (ykkönen on hopeapaju, saatatte tarvita tätä tietoa joskus). Useimmat niistä ovat ihan normaaleja vaahteroita, mutta muutama on jotain jännää lajiketta, tai muuten vaan sekasikiöitä. Niiden lehdet nimittäin ovat mustat, tai hyvin hyvin tumman violetit, eivätkä ne vaihda väriään edes syksyllä. Nuo lehdet ovat aivan käsittämättömän upeat, näyttävät ihan nahalta. Ei siis epäilystäkään, että yksi niistä pääsi edustamaan näiden syksykynsien kanssa.
Kynsilakkoja tuli käytettyä jonkun verran. Pohjalla on aina yhtä ihana OPI Where Did Suzi's Man-Go ja sen päälle sitten on vaahtomuovin palalla töpötelty satunnaisesti seuraavia lakkoja: China Glaze Solar Power, A England Dragon, Rimmel High Energy, OPI Embarca-Dare Ya! sekä Zoya Tinsley.12 kommenttia:

 1. Nää on kyllä just eikä melkeen syksyn sävyihin sopivat! :) Ja näyttää muuten erityisen hyvältä tuota tummaa lehteä vasten!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! :) minunkin porukoiden pihalla kasvaa vaahteroita ja sieltä löytyy myöskin pari tuollaista tummaa verivaahteraa, jotka ovat kyllä lempparipuitani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoo, näillä on siis nimikin, taas astetta viisaampana ;)

   Poista
 3. Mielettömän kauniit, uskomattoman upeat, sydäntälämmittävän ihanat kynnet... <3

  VastaaPoista
 4. Aivan hurmaavan hienot! Jos tulisit kadulla vastaan, niin ihan taatusti kehuisin kynsiä. Mä teen joskus niin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos! Tuntemattomilta on ihana saada kehuja, eli jatka vaan tuota tapaa :D

   Poista
 5. Hyvännäköiset kynnet! Nämä kuvauslavasteet on tässä haasteessa ollut monella tosi hienoja, itse kun vain otin lightboxissa perinteisen kuvan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mää tykkään yleensäkin käyttää jotain luovempaa rekvisiitaa kuin vain sitä kynsilakkapulloa, mutta olen kyllä viime aikoina ollut ihan superlaiska sen suhteen :D

   Poista