23.4.2015

Tietyömaa

No mutta hyvää päivää!

Minun on nyt tunnustettava, ettei ole enää aavistustakaan koska lupasin tulla takaisin, mutta nyt ainakin tuntuu ihan hyvältä ajalta :) Elämä on tällä hetkellä kovasti hektistä, joten otan vieläkin tämän päivittämisen ihan rennoin rantein, mutta talviunilta ollaan kuitenkin herätty.

Tauko teki ainakin siinä mielessä hyvää, että intoa on taas enemmän. En ole vielä ihan siellä huippupäivissäni, mutta paranemaan päin joka tapauksessa. Jatketaan kipuamista, hitaasti mutta varmasti! Yhdeksi suurimmaksi innon palauttajaksi voidaan nimittää nämä nyt nähtävät kynnet. Ai jumankekka että tykkäsin näistä. Toimivat kyllä siinä mielessä vähän itseään vastaan, ettei tehnyt mieli poistaa näitä ollenkaan. Vaikea saada takaisin rutiinia säännöllisestä kynsien tekemisestä, jos haluaa kulkea kaksi viikkoa putkeen samoissa lakoissa.
Että nyt on sitä keltaista! Voi nam. Innoitukseni näihin kynsiin ei suinkaan tullut läheiseltä tietyömaalta, vaan niinkin shokeeraavasta paikasta kuin Instagramista. Inspiraatiolähde sentään oli vähän vähemmän perinteisempi. nimittäin ihanan ihanan marioncameleonin tekemä musta-keltaraidallinen silmämeikki. Marion tekee aivan mielettömän upeita meikkejä ja vietän päivistäni noin 16,94 prosenttia kuolaten niitä. Ihan vain varoituksen sanana, tässä blogissa tullaan näkemään vielä paaaljon Marionin tekeleistä inspiroituneita juttuja.
Keltainen lakka on se, voisin melkein sanoa ainoa ja oikea, OPI I Just Can't Cope-acabana. Rakkautta lakkapullossa ja silleen. Musta lakka on ikivanha ja aikalailla jankkiintunut Wet n Wild Black Crème, joka on jo niin tönkköä ettei se oikein toimi ihanteellisella tavalla vapaalla kädellä sivellessä. Teippien ja vinyylien kanssa toimi ihan mukiinmenevästi, mutta nuo vapaan käden osuudet ovatkin sitten vähän toista maata. En voi missään nimessä sanoa olevani tyytyväinen niihin, mutta muuten kynnet olivat niin kovasti mieleen, että päätin olla välittämättä niistä.
Salaisena inspiraatiolähteenä saattoi myös toimia Mats Hummels, mutta shh, ei kerrota kellekään. Voisin myös kirjoittaa tähän pitkät pätkät Herr Hummelsista, mutta en taida kuitenkaan kehdata, joten suosittelen vain erittäin lämpimästi googlailemaan :D Antoisaa loppupäivää!

4 kommenttia: