28.3.2015

Pannuprojekti2015 - maaliskuu

Maaliskuussa nähtiin hyvin hyvin monta erilaista rajauksilla kikkailevaa meikkiä. Pakko keksiä jotain pientä kivaa, koska alkaa vähän jo ottaa pannuun aina näiden samojen sävyjen käyttäminen :D En vieläkään tehnyt yhden ainutta sellaista meikkiä, jossa ei olisi ollut mukana edes yhtä nappia jommasta kummasta projektin paletista. Vähän alkaisi kyllä jo hotsittaa tehdä jotain muutakin välillä. Ehkä sitten huhtikuussa otetaan projektipalettien kanssa vähän kevyemmin?


Ensimmäisenä vastavärien pyhää liittoa. Sisänurkassa Inglot pearl 405 (alla intensiivisyyttä lisäämässä Goshin velvet touch liner sävyssä 002 girl power) ja ulompana Inglot pearl 409. Häivytyksessä apuna on myöskin Inglotia, amc shine 25, kaikki kolme työstön alla olevasta paletista. Sininen upea, upea, upea Chaos Urban Decayn Electric-paletista, ehdottomasti suosikkisävyni (ehkä myös käytetyin?) kyseisestä tajunnanräjäyttäjästä.

Vähän lisää Electric-herkkuja, tällä kertaa rajauksena Fringe. Pohjana on sisänurkassa Meet in Madrid ja keskellä luomea Lust in LA Sleekiltä, ulkonurkassa Inglot pearl 423.
Seuraavaksi ehkä henkilökohtainen suosikkini. Rajauksena on Honeymoon in Hollywood Sleekin Vintage Romance -paletista, sävy jota en ihan kauheasti tule käyttäneeksi, koska se on ihan superpigmenttinen, sisältää glitterhippusia ja on sävynä sellaista punertavaa violettia, joka ei ihan kauheasti hyväile meikäläisen mielihyväsensoreita. Mutta kappas vaan kun käytinkin sitä näin rajauksena - morjens! Korosti aivan käsittämättömän kauniilla tavalla vihreitä silmiäni.

Tämä samainen punertava violetti sattuu vain olemaan sellainen sävy, josta kameranikaan ei pidä, se ei nimittäin koskaan onnistu vangitsemaan sitä. (Kyllä, vika on selkeästi kamerassa eikä suinkaan kuvaajassa.) Jälkiretusointia on harjoitettu, että päästäisiin edes oikeaan suuntaan, mutta ei tämä nyt valitettavasti ihan samalta näytä kuin luonnossa. Uskokaa kun sanon, että upea oli!

Muina sävyinä Court in Cannes Sleekiltä liikkuvalla luomella ja Inglot pearl 409 ulkonurkassa, mutta ketä kiinnostaa, onko ihan kauhean väärin ihastella omia silmiään näin paljon? :D

Joskus osaan rajata alaluomeakin. Tein itse asiassa tämän meikin kahdesti, tykkäsin ensimmäisestä versiosta muuten enemmän, mutta menin pilaamaan tuon alaluomen laittamalla alaripsiinkin ripsiväriä, ei tuo värivaihtelu enää oikein erottunut kunnolla sen jälkeen. Tässä toisessa versiossa yläluomi on tehty hivenen erilailla, koska ei näitä oikeasti kukaan muista täsmälleen, että mitä sinne on mahdollisesti laitettu :D Vahva arvaukseni kuitenkin on, että sisänurkka Meet in Madrid, liikkuva luomi Lust in LA, ulkonurkka Derailed ja luomivako Ambush, molemmat Urban Decayn Vice 2 -paletista. Ripsirajaa olen vielä tummentanut Love in Londonilla. Alaluomen sävyt ovat nimetön vaaleansininen Viva la Divalta, Electric-paletin turkoosi Gonzo, sekä Vice 2 -paletista tumma violetti Voodoo. Voodoo sopii tähän tosi kivasti, koska siinä on pientä sinistä shimmeriä, toistaa väriteemaa.


Kävi vahinko, kun satuin pukeutumaan sävy sävyyn meikin kanssa. Eikä siinä, näitä aina välillä käy, mutta mites kun nuo kynnetkin näyttää olevan aika matchy-matchy huulipunan kanssa?! Ai jumankekka, maailmankirjat sekaisin.
Nähdään parin viikon päästä!

6 kommenttia: