22.12.2013

Hillitympää silmämeikkiä

Puuh! 

Muutamat astetta kiireisemmät päivät ovat nyt vaihtuneet joulunviettoon, ja minäkin ehdin istahtamaan hetkeksi blogin ääreen. En nyt sitten loppujen lopuksi ehtinyt ajastamaan yhtään mitään jouluviikolle, tosin materiaalia luonnoksista löytyy, joten jos sopivia päivitystaukoja ilmenee niin eiköhän niitäkin sieltä eetteriin saada. 

Ensi alkuun sananen niistä kokokynnen tarroista ja niiden poistamisesta. Kahdesta kynnestä tarrat alkoivat repsottamaan jo ensimmäisen päivän illalla, eivätkä suostuneet ottamaan enää kynteen kiinni. Ilmeisesti nämä olisivat kuitenkin kaivanneet sen päällysakan. Revin ne kaikki sitten suosiolla irti. Poistaminen kävi ihan kätevästi, mutta tarrapinnat jäivät kynnelle. Tiedätte varmaan kaikki sen limanuljaskan, joka jää jäljelle jos esimerkiksi hintalappu ei irtoa tuotteesta kunnolla. Sellaista venynää ja tahmeaa massaa. Ällöööääää!! Tarrajäännökset ovat henkilökohtaisen ällöttävyyslistani toisella sijalla, heti niiden purkka-/leluautomaateista saatavien limakäsien jälkeen. Yök!

Sitten päivän varsinaiseen agendaan, ennen kuin alan yökkimään :D Vuorossa taas silmämeikkejä, muttei mitään väri-iloittelua. Ajoittain minäkin tyydyn pelkkään ruskeaan luomiväriin.


Tällaiset hennot ja himmeät meikit tuli joskus tehtyä, Urban Decayn Vice 2 -paletilla, jälleen kerran. Kyllä, omistan myös muita paletteja, tosin niiden käyttö on saattanut jäädä tämän syksyn aikana hieman vähemmälle... Jännästi tulee päädyttyä ruskeaan aina kun pitää saada nopeasti meikit aikaiseksi, vaikka tuskin niiden muidenkaan värien sutiminen vaatii yhtää sen enempää aikaa. On vain sellainen mielleyhtymä, että kun nämä ruskeat ovat väriltään vähän vaatimattomampia, niin niiden tekemiseen ei sitten myöskään voi kulua niin paljon aikaa. Aika pliisuthan nämä ovat, mutta välillä näitäkin jaksaa katsella. Onpahan sitten ne sateenkaaret taas virkistävämpiä :)


Löpinöinnistä ei tällä kertaa tahdo tulla oikein mitään, joten suosiolla siirryn piparien maailmaan :) Hyvät alkavat joulut kaikille lukijoille!

2 kommenttia: