6.12.2013

Liilaa ja vihreää

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Viime vuonna jäi kättelyt ja tuntemattomat katsomatta, asuin Islannissa eikä siellä jostain syystä katsottu tarpeelliseksi esittää näitä tuiki tärkeitä ohjelmia telkkarista. Areenakaan ei toiminut, koska väärä maa. Mutta tänä vuonna voi sitten onneksi ottaa takaisin :) Itse ainakin henkilökohtaisesti odotan innolla linnan juhlia (vaikkei niitä linnassa juhlitakaan), kiva nähdä lyhyempiäkin mekkoja. Harmi vain, että tänä vuonna tuskin nähdään niin monia miesraukkoja astumassa deittinsä helman päälle :D

Tyylilleni uskollisena jätän siniristiliput ja muut sinivalkoiset viritelmät nyt ihan vapaasti muiden bloggaajien toteutettaviksi ja esittelen itse vähän erilaista väriyhdistelmää. Kynsille pääsi kaksi miitistä saamaani violetin ja vihrän sävyissä vaihtelevaa duochromea, OPIn Peace & Love & OPI (BM International) ja Leighton Dennyn Tempt Me (Carpelan Cosmetics). Näitä Leighton Dennyjä ei minun käsitykseni mukaan vielä ole kaupoissa, Carpelan Cosmetics myy ensin Essiensä pois ja ottaa näitä sitten tilalle. Mitä kävin merkin omilla sivuilla kurkkimassa, niin todella herkkuja värejä siellä on ainakin luvassa. Tämän yhden testauskerran jälkeen voin sanoa, että laatukin tuntuu olevan kunnossa, moitteeton levitys ja hyvä kesto. Kiiltääkin sen verran paljon, etten meinannut saada kunnon kuvia aikaiseksi ollenkaan, hirveät heijastukset vain.

 
Näissä kuvissa siis Tempt Me nimettömässä ja muissa Peace & Love & OPI. Jännästi OPI oli todella vaikea saada näkymään violettina, kun taas Tempt Me oli todella vaikea saada näkymään vihreänä. Ja käyttämäni siirtokuvat oli todella vaikea saada näkymään kuvissa ylipäätään :D Salaman käyttö on minulle vielä vähän hepreaa, vähän arvalla aina hakee sitä salaman sijoituspaikkaa ja heijastuskulmaa ja kallistuskulmaa ja mitä kaikkea. Yleensä ne optimaaliset "säädöt" löytää parin kokeilukerran jälkeen, mutta nämä kaksi lakkaa tosiaan kiiltävät niin jumalattomasti, että sain heijastukset aikaiseksi vaikka salama olisi ollut eri huoneessa.Nämä olivat kyllä todelliset tuijottelukynnet, ja vielä käsienvääntelykynnetkin kaupan päälle. Noin viiden minuutin välein piti pysähtyä ihastelemaan että onpas nämä kauniit ja ihana kiilto ja ooh, vähänkö jännää, tällä lailla kun siirrän kättä kaksi astetta vasemmalle niin näistä tuleekin eri väriset! Hulluilla on halvat huvit ja niin edespäin.Katsokaa nyt sitä, on se melkoinen! Harvassa lakassa on näin moniulotteinen pinta. Tällainen mattapinnankin ystävä on ihan myyty. Ilmeisesti meissä kaikissa asuu se sisäinen harakka :)

Miten lukijat, heräsikö harakka-aisti?

2 kommenttia: