27.1.2014

Comfort zone

Moi!

Teemaviikot on nyt teemailtu ja vuorossa on taas ihan muita juttuja. Koska koko edellinen viikko meni tiiviisti kynsien parissa, tämä viikko aloitetaan vuorostaan meikkikuvilla. Tämänkertainen silmämeikki on tehty Wet 'n Wildin paletilla Comfort Zone. Voin tässä avoimesti myöntää, että olen ostanut koko paletin vain ja ainoastaan tuon vihreän sävyn vuoksi, koska se on aivan mielettömän ihana! Onneksi nuo muutkaan sävyt eivät varsinaisesti aiheuta mitään kakomisefektiä, eivät menneet rahat hukkaan tämän ostoksen kohdalla. Kaiken lisäksi tässä on aivan mieletön laatu ja pigmentti tällaiseksi Seppälästä ostetuksi halppispaletiksi. 

Tämän innoittamana kävin sitten melko pian ostamassa toisenkin paletin, violetteja sisältävän Petal Pusherin. Siinä on kyllä muutama huti-nappi, mutta tuossa hintaluokassa voi kyllä sitäkin kutsua erittäin hyväksi ostokseksi. Sen enempää en ole näihin kyllä investoinut, alkavat sävyt käydä hieman tylsiksi. (Tosin ehkä salaa haaveilen siitä sinisestä Blue Had Me at Hellosta, jossa on aivan törkeän ihana turkoosi. Mutta vain ehkä ja salaa.)
Tämä minun palettini on jo vähän (tai sitten vähän enemmän) rähjääntyneen näköinen ja muutenkin kuvassa sävyt ovat vähän mitä sattuu, mutta ei anneta sen nyt liiaksi häiritä. Se on tässä lähinnä demonstroimassa käyttämiäni sävyjä, jotka ovat kolme ylintä oikealta puolelta ja kolmanneksi ylin vasemmalta puolelta. Kuten jo mainitsin, näissä on aivan älyttömän hyvä pigmentti, mutta tällä kertaa tein vähän kevyemmällä kädellä meikkini. Varsinkin noilla ruskeilla saa halutessaan aikaan todella tummankin meikin.

Oikean ylänurkan harmaa on sisänurkassa, vasemman puolen ruskea keskellä luomea, tummempi vihreä ulkonurkassa ja vaaleampi vihreä luomivaossa. Hyvinkin neutraali meikki, jossa on kuitenkin se pieni pilkahdus väriä, ettei homma käy liian tylsäksi. Jos joskus sattuu olemaan sellainen tilanne, ettei ihan pellemeikeissä viitsi paikalle tulla, mutta haluaa kuitenkin jotain muuta kuin tylsää ja tavallista ruskeaa, tämä on mielestäni erinomainen tapa toteuttaa visionsa. Minä nyt toki menen niissä pellemeikeissäkin lähes minne vain :D Myös asiakaspalvelutöihin, enkä ole koskaan kuullut mitään muuta kuin positiivista palautetta.

Entä lukijat, kuuluuko värikkäät meikit arkipäiviin?

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo meikit! :) itse haaveilen tuosta paletista edelleen ( ja olen varmaan jo 2 vuotta haavillut)... tyhmänä en ostanut sitä silloin kun seppälästä hyvin löytyi joten enään nyt syksyllä ei ole mistään löytynyt :( pitänee siis varmaan tilata tuo netistä :D itselläni on kyllä sekä Petal Brush että Blue Had Me At Hello, ja kummatkin ovat ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, pitäisköhän tota Blueta kuitenkin kokeilla... Huomasin googlaavani meikkikuvia tän postauksen kirjottamisen jälkeen ja noi kaksi sinistä siitä paletista on kyllä kans tosi lupaavan oloisia...

      Poista