22.1.2014

Teemaviikko: elukoita - tribuutti Kakelle

Heippa!

Jättiläisen ja albiinopygmin lisäksi tätä kämppää asuttaa muutama muukin vähemmän perinteinen otus. Tämänpäiväiset kynnet ovat tribuutti yhdelle heistä, lempilapselleni Kakelle. Kake on kohta kuusi vuotta täyttävä kultatomupäivägekko, eli tällainen söpöläinen:


Kuva täältä

Kyllä, jouduin turvautumaan googleen saadakseni lemmikistäni kuvan :D Kake ei varsinaisesti ole mikään linssilude. Lisäksi se asustaa terraariossa, jossa on kolme erisävyistä lamppua (keltainen lämpölamppu, sininen uv-lamppu ja valkoinen päivänvalolamppu), joten edustavan kuvan saaminen ei ole helppoa, vaikka kuinka kyttäisi kamera valmiudessa terran edessä. Ja halusin nimenomaan esitellä noita selän kuvioita, joita yritin kynsiinikin maalata. 

Näillä on siis selässään keltaisia pisteitä, josta johtuu myös nimi kultatomupäivägekko. Alaselässä on kolme isompaa punaista läikkää. Ja ihana, ihana, upea vihreä pohjaväri. Voisi kuvitella, että nämä elementit olisi helppo siirtää kynsillekin onnistuneesti. VÄÄRIN.

Kuin kruunuksi huonolle toteutukselle, otin jäätävän kamalia kuvia. Asialla saattaa olla jotain tekemistä sen kanssa, että otin tasan viisi kuvaa :D Ei kauheasti huvittanut ottaa näin rumista kynsistä kuvia. Joskus vielä yritän uudestaan paremmilla elementeillä. Minulla on tasan yksi kullanvärinen kynsilakka, ja sekin sattuu olemaan crackle. Yritin kuitenkin sitä töpötellä kultatomun tapaisesti kynsien kärkiin. Mutta eihän se mihinkään näkynyt. Seuraavaksi yritin keltaisella irtoglitterillä, mutta sekään ei näkynyt. Tässä vaiheessa ketutti jo niin kovasti, että seuraavana vuorossa ollutta kultaista irtoglitteriä en enää jaksanut levittää sellaisella hartaudella jolla olisi pitänyt, ja laitoin sitä aivan liikaa. Yritin saada osaa glitteristä pois, ja tietysti se klimppiintyi. Jostain löysin vielä hermoja piirrellä punaisia läikkiä, mutta lopputuloksesta en ihmeemmin välittänyt...
Vihreänä pohjavärinä on ihana Crabtree & Evelynin Pistachio, josta ei ole mitään pahaa sanottavaa. Epäonninen näkymätön kultainen crackle on China Glazen Tarnished Gold, jonka olen saanut Consult Ladylta. Rimmelin High Energy toimi myös ihan kivasti hommassaan, tämän olen saanut Berneriltä.

Kynsistä en aio kysyä mitään mielipidettä, mutta entäs liskot - söpöjä vai ällöjä?

4 kommenttia:

 1. Liskot on ehdottomasti söpöjä ! Voisin tulla joskus muulloinkin tuijottelemaan teiän otuksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea vastaus! :D Saa ehdottomasti tulla katselemaan.

   Poista
 2. Ihan hauskaltahan nämäkin näyttävät:) Lisko on muuten aika komea, kerro terkkuja :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron terkkuja, heti kun seuraavan kerran näkyy :D

   Poista