19.1.2014

Vihreä alarajaus

Moi!

Alkuun pieni ilmoitusluontoinen asia. Meikäläinen blogeineen löytyy nykyään Pinterestistä, nimellä armicouleurs eli täältä. Saa tulla tykkäämään ja seuraamaan ja pinnaamaan ja mitä tuolla nyt sitten tehdäänkin :D Ja laittakaa ihmeessä omia sivujanne kanssa vaikka kommenttiboksiin, että minäkin pääsen seuraamaan teitä! Tarkoituksena on siis tosiaan pitää tuolla jonkinlaista galleriaa blogissa ilmestyneistä kuvista ja seurailla samalla muiden upeita toteutuksia.

Toinenkin pieni ilmoitus minulla oli. Olen itse suuri teemojen ystävä, joten ensi viikolla blogissa vietetään teemaviikkoa! Teema pysyköön vielä toistaiseksi salaisuutena, tämän vajaan vuorokauden ajan :D Postauksia ilmestyy maanantaista lauantaihin joka päivä yksi, kaikki kynsiin liittyen. Sunnuntaina pidän lepopäivän. Jumalakin lepäsi sunnuntain, miksi minäkin en siis lepäisi? (Kyllä, vertasin juuri itseäni Jumalaan.) Pysykäähän siis linjoilla!

Koska ensi viikko menee siis tiukasti kynsiä esitellen, tänään vuorossa on meikkejä. Ja taas sitä kuuluisaa Vice 2 palettia :) Paletissa on ihan hurjan kaunis, smaragdinen vihreä nimeltään Damaged, jota olen kokeillut ties millä kombolla yläluomelle, mutta aina se on jotenkin epäonnistunut. On niin tumma ja hallitseva. Lopulta päätin sitten tehdä jotain ihan erilaista ja tällaista jälkeä sain aikaan:


Toimii! Tykkään! Yläluomella on suurimmaksi osaksi ruskeaa Radaria, ulkonurkassa hieman tummempaa Ambushia ja sisänurkassa ja häivytyksessä vaalea beige Dope. Alaluomella siis se Damaged, jos joku ei arvannut. Ja ai että, kohta pääsee taas kuvaamaan luonnonvalossa! Minun valaisutaitoni eivät oikein riitä siihen, että saisin värit keinovalossa piirtymään täsmälleen oikein. Näissä kuvissa varsinkin tuo Dope erottuu ihan liikaa. No mutta, harjoittelua harjoittelua, kyllä se sieltä ehkä joskus tulee. Veikkaan vain, että kevät tulee ensin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti