20.2.2014

Tapaaminen leimojen kanssa

Moikka!

Mitä blogosfääri edellä, sitä Armi perässä. Olenhan tällainen pieni matkija-apina :) China Glaze ei ole minusta merkkinä järinkään kiinnostava saati innostava, mutta muutaman pakkosaada-lakan sekin firma on saanut aina välillä aikaiseksi tehtyä. Yksi niistä on tämä viime syksynä ilmestynyt Rendezvous With You. Olin aivan täpinöissäni tästä jo yksinään kynsillä (näkyy blogissakin) ja sitten bloggaaja toisensa jälkeen alkoi leimaamaan tällä. OOOOH!!

Sen verran on kuitenkin taas tullut tehtyä noita yksinkertaisempia kynsiä, että piti saada jotain jännempää vaihtelun vuoksi. Lakkasin siis Rendezvous:ta peukaloihin, etusormiin ja pikkurilleihin ja leimasin sillä keskisormet ja nimettömät. Leimojen pohjalle valikoituvan lakan valinta oli pitkä ja harras, näitä vaaleita liiloja ja violetteja kun on kertynyt jonkun verran... Lopulta päädyin utuisen kauniiseen OPI:n Done Out In Decoon, ja se oli kuulkaa oikein hyvä valinta se. Kuvat puhukoon puolestaan.

Valitettavasti en vain vieläkään ole niin hyvä tässä leimaamisessa, että saisin joka kerralla priimaa, tai edes kiitettävää aikaiseksi. (Tai ehkä se johtuu vain siitä, että olen liian laiska uusimaan epäonnistuneita leimoja :D) Tämmöisiä suttuja ja vajavaisia nämä taas on, mutta metrin päästä tarkasteltuna ihan onnistuneita! Ja tuo Rendezvous:n kimallus kyllä sitten peitti lähempääkin tarkasteltuna, ei tullut kiinnitettyä tuhruihin huomiota.

Leimat ovat MoYoun laatasta Princess collection 13, jonka olen heiltä ystävällisesti saanut. Tässä taas yksi sijoituskohde kunhan palkka alkaa taas juosta (tai juoksemaan), MoYoun leimauslaatat, aivan erityisesti ne yhden kuvan laatat. Olen säännöllisin väliajoin käynyt heidän nettisivuillaan jo kurkkimassa ja merkitsemässä toivelistaa...

Done Out In Deco teki temput ja muuttui siniseksi tässä makrokuvassa. Jännää. Pakko oli silti tämäkin kuva laittaa mukaan, koska tuon Rendezvous:n pinta, lääh.

4 kommenttia:

 1. Onpas kauniit ! :)
  Miullakaan ei enää oikein tuo ChG iske. Aluksi se kiinnosti enemmän kuin OPI, nyt on OPI vienyt kärkisijan niistä kahdesta. Tai, oikeastaan kaikista lakoista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! OPI nyt on kunkkujen kunkku, siitä ei pääse mihinkään ;)

   Poista
 2. Ompa todella kauniit lakkaukset! Chinalta on kyllä viime aikoina tullut ihan susikokoelmia, harmi :/ Mä kyllä pidän niiden sudeista, ne ovat sopivan kapeita minun makuuni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viveka!
   Joo, useampi Chinan viimeaikaisista (tai tulevista) kokoelmista on kyllä ollut niin scifi-osastoa etten viitsinyt edes mainita :D Sudit ei oo nekään mun lemppareita, mutta on niitä huonompiakin tullut vastaan.

   Poista