6.5.2014

Sleek - Del Mar volume 1

Tänään esittelyssä kuolattavan ihana uutuus, Sleekin limited edition i-Divine paletti nimeltään del mar. Kyseinen paletti on saanut inspiraationsa Ibizan bilesaaresta ja baleaarien välimerellisestä värimaailmasta. Ei huono yhdistelmä lainkaan. Ja kuten nimessä pahaenteisesti lukee, tämä on tosiaan limited edition, eli kannattaa nopeasti kipaista kassan kautta kotiin, jos tällaisen itselleen haluaa.


Mikäli Sleekin i-Divine paletit eivät ole teille entuudestaan tuttuja, suosittelen ehdottomasti tutustumaan! Näitä on useita erilaisia, ja käsittääkseni kaikissa on mielettömän hyvä laatu. Sävyt ovat runsaspigmenttisiä, hyvin levittyviä ja häivyttyviä. Eikä paleteilla ole hintaa kuin 9,90€ (esim. kosmetik4less). Ei ollenkaan paha hinta kahdestatoista hyvälaatuisesta napista, siveltimestä ja peilillisestä rasiasta. Del Mar ei ole poikkeus. Ainoastaan rusehtavissa napeissa on tässä hieman heikompi pigmentti, mutta eivät nekään mitään huonoja ole. Levittyvyys on kaikissa erinomainen, koostumus on samettinen eivätkä nämä paakkuunnu tai varise. Myös sivellin on noin vaahtomuoviaplikaattoriksi oikein mainio, pullea ja napakka eikä irrota nukkaa itsestään.
Del Mar on täynnä mielettömän herkullisia, pastellisia kesäsävyjä. Paletista puuttuu yleispätevä varjostussävy, mutta ei kai sellaisia kesällä juuri käytetäkään. Itse pidän eniten juuri tällaisista paleteista, joissa värejä on runsaasti laidasta laitaan, eivätkä ne edusta samaa sävyperhettä tai muuten perinteisen harmonista yhdistelmää. Silloin luovuuskin pääsee helpommin valloilleen ja tulee kokeiltua kaikenlaista uutta ja jännää. 

Vasemman ylänurkan shimmeristä tummaa shampanjaa lukuun ottamatta tämän paletin sävyt ovat mattaisia. Sävyt ylärivissä vasemmalta oikealle ovat: lounge lovers, poolside, sunset strip, ambience, chilled out ja blue marlin. Alarivin sävyt ovat: opening party, on the rocks, talamanca, feel euphoric, balearic beat ja paradise.
Kädelle kaikki sävyt siirtyivät hyvin, tässä kuvassa ei ole käytetty pohjustajaa alla. Jostain syystä kuitenkin tuo ruskea talamanca piirtyi aika nihkeästi luomelle. Sulautui ehkä liian hyvin muihin sävyihin? En tullut kokeilleeksi minkään kovin erisävyisen värin kanssa sitä. Shampanjanväristä lounge loversia saa kerrostaa enemmän kuin muita, että erottuu intensiivisenä. Valkoinen chilled out on pigmenttinsä puolesta erittäin positiivinen yllätys, harvemmin mattavalkoiset ovat näin peittäviä. Onneksi tämä tosiaan myös häivyttyy hyvin, että kehtaa käyttää kulmaluulla.

Halusin kokeilla jokaista sävyä myös tositoimissa, ja hulinaksihan se meni :D Hiljennän tässä vaiheessa löpinät minimiin ja annan kuvien puhua puolestaan.
Sisänurkka on the rocks, ulkonurkka opening party, luomivako ambience ja alaluomi balearic beat.
Keskellä ja alaluomella sunset strip, muuten poolside.
Liikkuva luomi lounge lovers, ulkonurkka talamanca, luomivako ja alaluomen sisänurkka feel euphoric, sisänurkka ja kulmaluu chilled out.
Ripsiraja ylhäällä ja alhaalla blue marlin, liikkuva luomi poolside, luomivako ja alaluomi balearic beat, sisänurkka ja kulmaluu chilled out.
Sisänurkka paradise, ulkonurkka ambience, luomivako sunset strip.
Liikkuva luomi ja alaluomi on the rocks, ulkonurkka talamance, luomivako blue marlin, sisänurkka ja kulmaluu chilled out.


Aikamoista väri-iloittelua tällä siis saa aikaiseksi :) Henkilökohtaisiksi suosikeikseni nousivat vaalea koralli on the rocks ja ihastuttava omenanvihreä, kokoelmassani uniikki balearic beat. Myös tumma petrooli blue marlin on aika herkku.

Mitäs tykkäsitte? Oletteko kokeilleet Sleekin paletteja?Pohjustaja Urban Decay Eyeshadow primer potion
Rajaukset Lumenen silmänrajauskynä sävy 5, harmaanruskea
Ripsiväri MaxFactor Masterpiece Max sävy black/brown
Kulmat Viva la Diva kulmakynä sävy 31, espresso

(Pahoittelut loppua kohden tummenevista ja epätarkoista kuvista, ei tuo keltainen pallo taivaalla ollut tällä kertaa kovin yhteistyöhaluinen kuvausassistentti...)

4 kommenttia:

 1. Upeita sävyjä, varsinkin korallit on ihan mielettömiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kerrankin valmispaletti jonka jokaisesta sävystä tykkään hirmuisesti! :)

   Poista
 2. Nuo Sleekin paletit ovat aivan ihania! :) mie omistan niitä nyt 6 ja muutama houkuttelisi vielä :D niinkuin tämäkin minkä juuri esittelit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli vasta mun toinen paletti, mutta pari siellä kyllä vielä olisi mitkä houkuttelisi aivan erityisen paljon...

   Poista