16.5.2014

Urban Decay Electric

Jeeee! Taas on uusi hieno paletti löytänyt itselleen uuden kodin minun luotani :) Olen kyllä viime aikoina ostanut ihan hillittömästi näitä luomiväripaletteja, nyt voisi pitää pari kuukautta taukoa, että ehdin käyttämäänkin jokaista. Tai no, luomivärit kuuluvat kyllä päivittäiseen naamanpiirtämisrutiiniin (ellen sitten ole superväsynyt/myöhässä/joudu syystä x heräämään ennen kuin normaalit ihmiset tulevat baarista kotiin) että käytön kanssa ei ole niin suurta huolta. Tauko ei silti varmasti ole pahasta, saanpahan ainakin välillä ostettua ruokaakin :DUusin tulokas on siis tämä Urban Decayn uusin paletti, Electric. Pakko sanoa, että tämä on aivan mie-le-tön! Ei ehkä kaikkein hillityin ja arkikelpoisin, mutta omassa kategoriassaan (Tikkurilan pellemaalit) aivan ylivertainen. Harmi, ettei tämä ehtinyt tulla minulle vapuksi. Olisi ollut kyllä riemukkaat hetket tehdä vappumeikkejä tämän kanssa.
Nämä sävyt ovat niin kirkkaita, että pitää oikein siristää silmiä. Kamerakin sekosi tuon hopeisen Revoltin kanssa. Paletissa on mattaisia ja helmiäisiä sävyjä, ja sitten tuo sekoboltsi Revolt, joka on koostumukseltaan ilmeisesti diskopallo. Palettiin kuuluu myös kaksipäinen, todella laadukas sivellin. Chaos varisee levitettäessä ja Revolt on kuten kaikki muutkin diskopallot, melko heikkoja pigmentiltään, muuten sävyt ovat vaivattomia levittää ja häivyttää.

Nämä eivät ole aivan perinteisiä luomivärejä, vaan pressed pigments, tiedä sitten miten se pitäisi korrektisti suomentaa. Urban Decay ei suosittele punaisten sävyjen käyttöä silmän lähettyvillä, sillä ne saattavat aiheuttaa ärsytystä. Sen sijaan niitä voi käyttää esimerkiksi poski- tai huulipunana. Minun piti tietysti törkkiä näitä myös silmiinikin, en onneksi saanut mitään reaktiota. Ainoastaan poispesun jälkeen silmäni olivat hienoisen turvoksissa (mitä ei siis normaalisti tapahdu) ja ilmesesti Jilted värjäsi luomeni kevyesti pinkiksi :D En saanut sitä millään lähtemään, vaikka kuinka hinkkasin. Tällä hinkkaamisella saattoi myös olla jotain tekemistä silmien turpoamisen kanssa.

Olin näistä superpigmenttisistä neonsävyistä niin hämmentynyt, että piti mennä etsimään luovempia ihmisiä avuksi siihen, miten näitä voisi luomilleen sutia. Käytin tätä videota apuna. Minä en ole mikään meikkitaiteilija, aika kaukana siitä, joten minun toteutukseni on vähän palikkamaisempi. Onneksi nämä sävyt ovat niin upeita, että tekevät melkein kaiken työn puolestasi. Sen kuin vain toivot, että tulisipa tähän kohtaan tuota sävyä ja PUFF! Magic has happened.


Muut sävyt ovat erittäinkin ihania, mutta tuosta kulmaluulla olevasta Revoltista en kyllä pidä. En muutenkaan ole supershimmeristen sävyjen suurin ystävä, ja etenkin hopeisina tai valkoisina ne ovat suorastaan kauheita. Ainakin minun mielestäni :) Se on myös aika outo yhdistelmä näin mattaisten värien kaveriksi, vähän liikaakin kontrastia.

Yritin tehdä myös jotain vähän hillitympää, sellaista jonka kanssa uskaltaisi jopa kävellä ovesta ulos. Tällaisen rajausmeikin sain aikaiseksi:
Yläluomella Slowburn ja Urban, alaluomella Fringe ja Gonzo. Sisänurkassa Revolt, joka ei tässä meikissä ole lainkaan niin kamala kuin aikaisemmassa. Muuten luomella on Habit Urban Decayn Vice 2 -paletista. 

Pitää vielä leikkiä enemmän tämän paletin kanssa, josko saisin kehiteltyä jotain muuta arkikelpoista. Vaikka käytänkin värikkäistä luomivärejä lähes päivittäin, tämän paletin intensiivisyys on vähän liikaa jopa minulle. Mutta aivan mahtava erilaisiin teemameikkeihin ja blogileikkeihin! Eiköhän tällä jotain eeppistä saa tehtyä erilaisiin bileisiinkin. (Minulla on synttärit parin viikon päästä, pitää varmaan jo nyt alkaa suunnitella meikkiä niitä varten :D)


Urban Decayn Electric - ihana vai karmea?

4 kommenttia:

  1. Upea! Olen himoinnut tätä siitä asti, kun näin tästä ekat kuvat. En vaan ole saanut aikaiseksi tilattua, kun emmin kovasti käyttäisinkö tätä kuitenkaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, muhunkin iski pakkosaada-tunne samantien. En rehellisyyden nimissä tiedä, paljonko tälle tulee käyttöä, mutta yhtä kaikki olen onnellinen siitä, että omistan tämän :D

      Poista