7.8.2014

Liukuväri töherryksillä

Sain työkaverilta päätään juustoraastimella raapivan suicide bunny -taulun työpöydälleni. Heti helpotti. Nyt minulla on työhuoneessa sekä Yoda antamassa isällisen viisaita neuvoja, että suicide bunny jakamassa tuskaani. Ei voi mennä pieleen tällä tiimillä. (Muistilappujeni joukossa on myös toisen työkaverin jättämä linkki aikuissivustolle, jos joskus tarvitsee jotain muuta ajateltavaa. Ihanan huolehtivia työkavereita minulla.)

Mutta. Tänään vuorossa täydellinen esimerkki siitä, että vähän kaikki muutkin bloggaamisen osa-alueet ovat vähän tök tök tökkineet tämän kesän aikana. Minulla on varmaan kymmenet kynnet jääneet kokonaan kuvaamatta, koska on mukamas niin kauhea vaiva. Nekin kuvat mitkä olen ottanut, ovat usein monta päivää vanhoista lakkauksista, ja voi huhhuh, siltä ne näyttävätkin. Ja sitten ne kamalat kuvat lojuvat käsittelemättöminä koneen uumenissa viikkotolkulla. Puhumattakaan siitä, että en tosiaankaan ole saanut oikein mitään muuta sisältöä blogiin, kuin noita kynsiä. En ole moneen viikkoon edes meikannut mitenkään muuten kuin ripsarin ja sen niin rakkaan kulmakynäni kanssa. Voi syksy, miten odotankaan sinua!
Ensin tein tällaisen, mielestäni erittäin onnistuneen liukuvärin. Halusin maalaille päälle, ja sekin meni (ainakin kahden kynnen osalta) oman taitotasoni huomioon ottaen ihan erinomaisesti. Paha vain, että sitten iski se kuuluisa laiskuus, ja ne jos-ei-täydelliset-niin-ainakin-ehjät maalailuni ehtivät kulumaan. Kuviin päätyi tämmöinen vähän elämää nähnyt, pikkuisen reppana lakkaus:


Voi toista :(
Lakkaus lähti rakentumaan tämän miitistä saamani Essien Truth or Flaren ympärille. Erittäin kaunis hivenen harmahtava sininen. Vähän se kyllä hukkuu tuonne kavereittensa sekaan, alimpana China Glazen Sea Spray ja kärjissä A Englandin Dragon. Päällä on vielä OPIn I Juggle... Men, mutta eipä se sieltä juuri erotu, varsinkaan näin kököissä kuvissa. Tykkäsin kyllä tästä lakkauksesta kovasti, ainakin niin kauan kuin se pysyi ehjänä :)2 kommenttia:

  1. Voi toista... Täällä tökkii lakkaaminen, koska kuuma, koska ruttaantuvat lakat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihme kyllä, mulla ei ole lämpötila vaikuttanut juuri mitenkään lakkaamiseen tai itse lakkoihin. Ehkä johtuu siitä, että olen lakkaillut tiiviisti tuulettimen yhteydessä :D

      Poista