13.11.2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge - as seen on tv

As seen on tv. Eli pitäisi jostain telkkarisarjasta inspiroitua. Voi hngh sentään.

Paitsi että ei se sitten ollutkaan lainkaan niin vaikeaa. Ihan itsekin yllätyin siitä, miten kivuttomasti ja nopeasti inspiraatio minut valaisikaan. Kai se sitten vain on helpompaa pistää aivokapasiteettia tällaisiin asioihin, kun ei tarvitse ajatella esimerkiksi diplomityötä. (Ja ihmetteleville, kyllä, aion tuoda tämän asian jollain lailla esille varmaan noin seuraavan kuukauden ajan. Joka ikisessä postauksessa. Olen vähän leuhka ja silleen.)

Toteutukseni on mielestäni niin kertakaikkisen nerokas, että tekisi mieli nostaa hattua itselleni JA taputtaa itseäni vähän selkään. Olen kyllä viisas jne. En tunnetusti pidä kovin esittävästä kynsitaiteesta, joten jotain abstraktimpaa kohti pyrittiin. Abstraktius onnistui niin hyvin, että en aio edes kertoa inspiraatiolähdettäni teille, vaan pistän teidät arvailemaan :D Jos joku näistä kuvista saa selville mistä telkkarista nähtävissä olevasta jutusta on kyse, saa kyllä loppumattoman määrän internet-krediittiä minulta.

Kuvat ovat kyllä sysikamalia, koska kaikesta tuosta kimalluksesta johtuen en onnistunut ottamaan edes puoliksi teräviä kuvia ulkona päivänvalossa. Oli siis mentävä hieman hämyisempiin oloihin valotelttaan, ja sekös saa sormeni aina kovin kauniin näköisiksi. Pitäisi investoida parempiin lamppuihin. Mutta niin siis, kuvien kammottavuudesta huolimatta idea tulee kyllä esille, joten ei kun arvailemaan!

Kuvien lisäksi tarjoan muutaman lisävihjeen arvaustyön helpottamiseksi.

1. Ensimmäinen ajatukseni inspiraatiolähteeksi oli Jurassic Park. Kolmas inspis-idea oli Pokémon. Tämä näihin kynsiin päätynyt tv-asia liikkuu samoissa kategorioissa.

2. Keskisormen koristeet ovat punaisia, nimettömän voi ajatella olevan joko sininen tai vihreä, kumpikin käy. Puritaanit eivät arvosta päätöstäni ottaa mukaan myös peukalon violetit koristeet.

--


Seuraavaksi pitää kyllä ostaa dinosauruksia sisältävä leimauslaatta. Osaako joku suositella? :D (Pokemon-leimalaatat käy myös, mutta en kehtaa sanoa sitä ääneen.)

6 kommenttia:

 1. Upeet on. Mulla ei tuu tästä mieleen ko avaruus. Ehkä mää en oo niin viisas ku sää... :D

  VastaaPoista
 2. Kiiltomatojen BB-talo? No ei, en kyllä millään arvaa! Toivottavasti paljastat tän vielä, muuten mietin loppuelämäni :D Ihana tää sun blogis muuten, niin elämänmakuinen ollakseen kynsiblogi! Kahlasin jo pari sivua läpi ihastellen, ja päätinpä liittyä lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihanasti sanottu ♥ tervetuloa lukijaksi! Ja älä huoli, oikea vastaus tullaan kyllä kertomaan...

   Poista
 3. Upeat nuo glitter raidat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tapojeni vastaisesti tykkäsin minäkin kovasti :)

   Poista