6.2.2015

Marianne

Tulipahan tehtyä pitkästä aikaa sellaiset kynnet, joista olin ihan sikainnoissani. Niin innoissani, ettei tekisi mieli poistaa näitä lainkaan, vaikka alkavatkin olla jo aika kuluneet ja siten harvinaisen ruman näköiset.
Pidän aivan hurjan hurjan hurjan paljon punaisesta väristä, kaikissa mahdollisissa sävyissään (paitsi vaaleanpunaisesta, mutta siitä voidaankin sitten käydä pitkiä ja syvällisiä keskusteluja, että onko se enää sama väri :D) ja kaikissa mahdollisissa asiayhteyksissä - hiukset, vaatteet, huonekalut, astiat. Mutta punaiset kynnet ovat aina jostain syystä olleet minulle kovin vaikeat sulattaa, jotenkin ne eivät tunnu sopivan minulle yhtään. Omistan itse asiassa ainoastaan yhden rehellisen punaisen kynsilakan. Jos verrataan sitä esimerkiksi siihen, että omistan seitsemän punaista takkia, luku on minimaalinen. Kuparisia ja tummempia punaisia kynsilakkoja on sitten muutama enemmän, mutta tämä OPI Red Hot Ayers Rock on ainoa peruspunainen.

Olen todellakin vähän arka tämän kanssa, mutta nyt kun katson tätä tämänkertaista lopputulosta, en ihan täysin ymmärrä että miksi. Tämähän on aivan jumalattoman ihana! Täydellinen suorastaan. Ja vielä matattuna... ah, ihan vetää jalat veteläksi.
Muutenkin kuin sävyltään tämän on vallan mainio kynsilakkayksilö. Menee juuri sinne minne pitääkin, joten kynsinauhoilta tätä ei juuri tarvitse siistiä. Ja vaikka tarvitsee, lähtee sieltäkin kivuttomasti ja tahraamatta. Mitä muuta enää voi pyytää?

(No, jos ahneiksi ryhdytään, niin voisin pyytää tästä ihan hintsusti oranssimpaa sävyä myös, kiitos!)

Koristelut ovat totutun simppelillä linjalla, mutta mikäs siinä, kun kerran toimivat näin mainiosti. Nimettömissä on pohjalla OPIn ah-niin-nokkelasti nimetty Swedish Nude ja parin vinyylin kanssa saatiin kivat marianne-raidat aikaiseksi. Ja punaisen kanssa kun puljataan, niin luonnollisesti saatiin myös ah-niin-kauniit leviämiset aikaiseksi, vaikka laitoin mattalakan vasta seuraavana päivänä. (!!)

Valehtelisin jos väittäisin, ettei tekisi mieli nuolaista.

4 kommenttia: