20.2.2015

Parasta just nyt

Jos minulta kysytään, maailmassa on ihan liian vähän juuri oikean sävyisiä violetteja kynsilakkoja. Itse asiassa niitä on niin vähän, että olen joutunut etsimään niitä kissojen ja koirien kanssa, tuloksetta. Tämä Crabtree&Evelynin Wisteria on onneksi poikkeus sääntöön. Juuri oikea sumuisen sininen pohjasävy ja täydellinen tummuusaste. Että herätkääs pahvit muissakin kynsilakkafirmoissa tekemään välillä näitä, eikä aina niitä samoja punaisia ja vampyja!

Ja jos minulta kysytään, nämä minimaalisen yksinkertaiset kynsikoristelut ovat sieltä parhaasta päästä. Skittlette-trendi se vaan mennä porskuttaa eteenpäin, ja ovathan ne onnistuessaan kovinkin hienoja, mutta kyllä sydän pamppailee kiihkeämmin näiden askeettisten toteutusten kanssa.
Ja vieläkin jos minulta kysytään, liukuvärjäys on todella vaikeaa :D Tarkoituksena oli saada aikaiseksi poikittain kynnen yli vaaleampi alue ja kumpaankin nurkkaan sitten taas tummaa. Laitoin pohjalle vaaleamman Essie Using My Maiden Namen ja töpöttelin päälle tummemmalla Wisterialla. Wisteria peitti muissa kynsissä yhdellä kerroksella, mutta ilmeisesti sitä ei ole silti luotu hyvin toimivaksi töpöttelykaveriksi, sillä neljänkään kerroksen jälkeen en ollut aivan täydellisen tyytyväinen lopputulokseen. Ylänurkkakin lähti vielä luonnollisesti karkailemaan päällyslakan mukaan. Tsempparipalkinto hyvästä yrityksestä?
Ihan täydellisesti visioni ei siis tällä kertaa toteutunut tuon liu'un suhteen, mutta uskallan silti antaa rohkaisevat taputukset olkapäälleni. Ihan kelvolliset kynnet, viihdyin monen monta päivää. Eikä tietenkään sovi antaa vähän muotopuolen liukuvärin häiritä liikaa, Wisteria on kuitenkin sävyltään niin kaunis että jokainen kuitenkin kiinnittää huomionsa ennemmin siihen :D 
(Ei, noiden raitojen päällä ei ole päällyslakkaa ja ne näyttävät siksi vähän kummallisilta. Joskus ihminen vain on hieman lahopää ja unohtaa levittää päällyslakkaa yhdelle kynnelle :D)

7 kommenttia:

 1. Jotenkin ihanan herkät kynnet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kovin herkät joo minun normaaliin tyyliini, mutta tykkäsin itsekin kovasti!

   Poista
 2. Jesjesjes :D Yritän tässä viikon sisään vastailla.

  VastaaPoista
 3. Voi ei :D :D mäkin ehdin nimetä sut tuohon Liebster awardiin. Mun kysymykset löytyy täältä: http://outinkynnet.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, hitsi vie, ehdin juuri vastata noihin Vivekan kysymyksiin... Mutta katson näitäkin vähän paremmalla ajalla :)

   Poista