25.11.2013

Lakkaesittelyt, osa 3: siniset, vihreät ja turkoosit

Moi!

Taas jatketaan lakkaesittelyillä. Näissä ei nyt ole mukana niitä lakkoja, jotka sain miitistä, koska olen ottanut kuvat ennen sitä, mutta ei anneta sen liiaksi häiritä. Kuvanottohetkellä tämä värikategoria oli kokoelmani toiseksi suurin, liiloja ja violetteja oli huikeat yksi kappaletta enemmän. Eli kyllä, nämä värit ovat todellakin sitä meikäläisen mukavuusaluetta :) 

Aloitetaan. Näitä pulloja kun tällä kertaa riittää.


Essie - School Of Hard Rocks, China Glaze - Exotic Encounters, Kure Bazaar - Khaki, A England - Dragon, OPI - Cuckoo For This Color. Exotic onkin päässyt jo esiintymään blogissa kameleontin hännissä, hard rocks on sen hieman sinertävämpi ja tummempi isoveli. Ihana epäväri. Khaki on yksi omistamistani Kure Bazaarin lakoista, näitä saisi kernaasti tulla enemmänkin, mutta kun maksavat niin hitosti. Niin täyttä luonnonkosmetiikkaa kuin kynsilakat voivat ylipäänsä olla (ainakin oman käsitykseni mukaan), ja niiin herkkuja värejä tarjolla. Me in love. Dragon on myös esiintynyt blogissa, liukuvärissä. En kauheasti välitä holoista, mutta näissä A Englandin lakoissa se efekti on ihastuttavan hillitty, että väräyttävät viisariani. Ja minusta nämä ovat paljon kivempia varjossa, kuin auringonpaisteessa :D Nuo hopeahippuset ovat minusta "se juttu", eikä se kauhea öljyläikkäplöräys. Cuckoo vietti lähes koko kesän varpaiden kynsillä... Ei ehkä se perinteisin kesälakka, mutta en ole näistä vuodenaikasäännöistä muutenkaan pahemmin välittänyt. Kaunis lakka, miksi tätä siis säilöisi vain syksyyn ja talveen :)


Deborah Lippmann - Across The Universe, OPI - Russian Navy, A England - Tristam. Universe on ihka ensimmäinen hippuglitterlakkani, ja vieläkin se kaikkein rakkain. Tulee ihan joku eksoottinen kala mieleen. En tiedä kuinka monelle muulle kalansuomut tuovat positiivisia mielikuvia, mutta minulle ainakin :D Russian Navy on vähän kärsineen näköinen pullossa, lentomatkan seurauksena. Olin alkusyksystä Amerikassa, josta toin kasan lakkoja ja kaikki ei-cremet niistä näyttivät tältä kotiin päästessäni. Eivätkä tasoitu enää, vaikka kuinka sekoittelisin ja ravistelisin. Kynnellä onneksi toimivat ihan niin kuin pitääkin. Tristamista ei varmaan tarvitse sanoa mitään, rakkautta pullossa jne.


OPI - Green-wich Village, OPI - Don't Mess With OPI, OPI - Thanks A Windmillion, Depend - 260. Hämmentävää kyllä, mulla ei ole näistä kahdesta ensimmäisestä oikein mitään sanottavaa :D Nättejä perusvihreitä. Eivät oikein herätä sen intohimoisempia tunteita. Liekö se sitten merkki siitä, että ne pitäisi vapauttaa uusiin koteihin. Ehkä. Windmillion taas on ihan toista maata, super. Täydellinen sekoitussuhde harmaata ja vihreää. Depend on mahtava myös, peittää yhdellä kerroksella, kuten niin monet lajitoverinsakin. Siksi käytänkin useimpia omistamiani Dependejä lähinnä leimailuun. Ovat melko lailla halvempia kuin Konadit, ja värikirjokin on huomattavasti mittavampi.


Essie - Mint Candy Apple, Essie - Where's My Chauffeur?, OPI - Can't Find My Czeckbook, OPI - Austin-tautious Turquoise. Kaikki nämä neljä, niin ihkuja. Ylistyssanat alkavat loppua kesken. Mint Candy Apple ja Chauffeur nähtiin vastikään kahdestaan kukkien ja perhosten kanssa. Chauffeur ja Czechbook edustavat molemmat sellaisia sävyjä, jotka lukeutuvat lempiväreihini ihan noin yleisessäkin maailmassa, ei pelkästään kynsilakkojen parissa. Ihania, kirkkaita turkooseja. Austin olisi itse täydellisyys ihastuttavan violettisen duochromensa kanssa, ellei se olisi niin karmean liru! Täytyisi keksiä joku hyvä pohjalakka tälle, mutta ainakin toistaiseksi etsinnät siihen hommaan vielä jatkuvat.


OPI - Stranger Tides, Essie - Navigate Her, Crabtree & Evelyn - Pistachio,  OPI - Who The Shrek Are You? Stranger Tides ja Navigate Her ovat sen verran siskoksia, että olen ajatellut luopua toisesta, en vain vielä tiedä kummasta. Pitäisi tehdä testikierros. Navigate Her on ehkä aavistuksen kauniimman sävyinen, Stranger Tides taas levittyy helpommin (plus se on OPI). Kauhean vaikeaa. Pistachio on niin mielettömän ihana, etten voi tajuta miten jotkut eivät muka tykkää vihreästä väristä. Törmäsin näihin C&E -lakkoihin sillä samaisella jenkkilän matkalla kuin mistä ostin Russian Navynkin, olivat osta 3 maksa 2 -tarjouksessa. Nämä ovat ihan mielettömiä laadultaan ja väreiltään, aion ehdottomasti joskus etsiä käsiini paikan josta näitä saisi ostettua lisää. Se tässäkin blogissa useampaan otteeseen mainitsemani persikan värinen lakka pitää ainakin ostaa. Monia muitakin herkkuja värejä jäi kutkuttelemaan mieltäni. Ja ne käsirasvat! Huippuja. Shrek on lime, eikä tarvitse sen mainitsemisen lisäksi muita hehkutuksia. Koska kaikki limet ovat ihania.


Depend - 254, Depend - 374, China Glaze - Techno Teal, Depend - 355, Depend - 294. Taas iso kasa Dependejä, leimailumielessä nämäkin hankittu. Paitsi 355 joka on osallisena eräässä projektissani, josta kirjoittelen täällä myöhemmin. Techno Teal menee aika lailla samaan sarjaan kuin Tristam, siitä ei varmaan tarvitse sanoa mitään muuta kuin rakkautta pullossa jne. :D Vaikken niistä holoista niin kauhiasti pidäkään, näitä Tronicoita ostin jonkun verran, ovat niin kauniita ilman sitä efektiä.


Essie - Bikini So Teeny, Essie - Lapiz Of Luxury, Depend - 352, OPI - Dating A Royal. Kaikki kauniit perussiniseni. Lapiz on ensimmäinen ostamani Essie, haaveilin siitä vuosia, mutta silloin minulla ei ollut mahdollisuutta ostaa ulkomailta mitään. Juoksinkin pää kolmantena jalkana kauppaan heti kun näitä rantautui marketteihin. Jotkut kauneushoitolathan näitä myivät jo sitä ennen, mutta eivät missään minun lähettyvilläni. Essie on muuten myös ensimmäinen salonkimerkki kynsilakkojen puolelta, johon tutustuin. Joskus yläasteikäisenä kun tuskailin niiden hirveiden Maybellinojen ja vastaavien kanssa, googlailin ja haaveilin paremmasta. Oi niitä aikoja. Bikini ja Royal ovat tätä valtavan kaunista sinisen osastoa, joihin mielestäni kaikkien sinistä vihaavien ihmisten pitäisi tutustua. Jos ei näille sydän lepy niin ei sitten millekään.

Huh, siinä se sitten taisi olla. Tulikohan tästä sepustuksesta nyt aavistuksen pitkä? :D Odottakaapahan vaan, kun pääsen niihin liiloihin käsiksi...

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihania lakkoja kaikki, ei ehkä yllätä että omistan itsekin noista aika monta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjepjep, nää in niin herkkuja että voisin vaikka syödä ne!

      Poista