6.3.2014

Punaista leimoilla

Moi!

Vallitseva skittlette-trendi on näköjään iskenyt meikäläiseen siinä määrin, että nykyään lakkaukset tuntuvat melko tylsiltä, jos pohjalla on vain yhtä väriä. Ja tavan aksenttilakkauksetkin ovat vähän menettäneet hohtoaan. Että niin tässä vain käy, vaikka kuinka yrittäisi pyristellä trendejä vastaan :) 

Tällä kertaa on kyllä sanottava, että lopputuloksesta olisi tullut hienompi, jos olisin pitäytynyt vain siinä yhdessä pohjavärissä. Ei siksi että kummassakaan lakassa tai niiden yhteensopivuudessa olisi mitään vikaa, mutta leimauslakassa tai -kuviossa kyllä oli. Ei erottunut sitten ollenkaan toisesta pohjaväristä.
Kynsillä siis vuorotellen OPI:n Embarca-dare ya! ja China Glazen Electra Magenta. Kummassakin on vähän sellainen sävy, etten oikein osaa olla niiden kanssa, vaikka upeita molemmat ovatkin. En tiedä mikä näissä niin vaivaannuttavaa on, mielestäni sopivat jopa ihan kivasti ihonvärini kanssa. No, joka tapauksessa. Päätin käyttää näitä molempia, niin ei olisi niin kammottava olo :D

Päätin myös uhmata jälleen leimausjumalia, ja ah, olen selkeästi ollut hurskaalla päällä. Aivan mieletön onnistuminen! Kaikki leimat suorassa ja ehjiä, eivät levinneet, kohdistuskin melko täydellistä. Tiedättekö, kyllä vaan oli hyvä fiilis tämän jälkeen :) Mutta eihän koskaan kaikki voi täydellisesti onnistua, näkyivät tosiaan melko onnettomasti Electra Magentan päällä.
Leimauslakkana käytin China Glazen Awakenia. En näköjään ihan pienestä opi, että se vain on kovasti vaaleampi ja selkeästi harmaa, eikä vaalea musta, niin kuin voisi ehkä pullon perusteella kuvitella. Musta olisi varmasti näissäkin kynsissä toiminut kovasti paljon paremmin. Mutta no, onneksi ainakin tuon Embarcan päällä tämäkin väri mielestäni toimii mainiosti. Leimauskuvio on kaikkien aikojen suosikkini, kuvio jolla onnistuin ensimmäistä kertaa tekemään mielestäni onnistuneen lopputuloksen, DRK A -laatasta. 

Nämä samat leimauskuviot pyörii nyt täällä kerta toisensa jälkeen, omistan niin vähän laattoja, ja niissäkin on vain ne muutama suosikki :D Pitää selkeästi ostaa lisää. Konadit voisi melkein myydä kaikki pois, niissä ei ole oikein mitään käyttistä. Minua on myös kovasti kiehtonut viime aikoina idea myydä iso osa kynsilakoistani pois. Monia sellaisia, joilla on kovin vähän käyttöä. Vielä en ole raaskinut ("koska saattaahan niitä joskus tarvita") mutta ehkäpä sekin aika sieltä vielä joskus tulee.Varsinkin sitten, kun ostan kaikki haluamani Brazil-lakat ja niiden mukana tulevat heräteostokset, ja tuskailen sen kanssa mihin saan ne kaikki mahtumaan :D
2 kommenttia:

  1. Ovathan nämä ihan nätit, mutta eivät juurikaan erotu. Mullekin käy näin usein ja se on tosi ärsyttävää, kun visio on ollut ihan erilainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Mutta onneks välillä tulee niitä onnistumisiakin :)

      Poista