16.3.2014

Sisänurkkameikki

Moikka!

Olen viime aikoina ollut taas hurjan innostunut erilaisista meikkileikeistä. Paljon enemmän innostunut, kuin nyt vaikkapa kynsien koristelusta. Siksi näitä meikkikuvia näkyy täällä blogissakin nyt hieman kiihtyneemmällä tahdilla. Pahoittelut siis siitä, jos lukijoina koette nämä postaukset tylsiksi, mutta juuri nyt blogin kirjoittajana olen kiinnostunempi kirjoittamaan näistä :) Eikä tämä blogi toisaalta ole koskaan täysi kynsiblogi ollutkaan, vaan ennemminkin kynsipainoitteinen kauneusblogi. Että kyllä niitä kynsiäkin täällä vielä paljon tulevaisuudessakin nähdään, ei huolta. 

Ja toivottavasti jota kuta kiinnostaa nämä meikkikuvatkin :D Vaikka kuinka olenkin blogin itseoikeutettu pääjehu, ja kirjoitan mistä itse tykkään, niin totta kai haluan miellyttää myös lukijoita. Aika tylsäähän tätä olisi ainoastaan itselleen tehdä.
Halusin harjoitella jotain vähän enemmän työkelpoisia meikkejä, jotain neutraalimpaa ja "hienostuneempaa", mutta silti omalla twistilläni, eli väreillä. Pykäsin siis tällaisen ruskeapainotteisen meikin värikkäällä sisänurkalla. Mikä parasta, tätä samaa reseptiä voi käyttää ihan minkä tahansa värisen sisänurkan kanssa. Violettia, sinistä, turkoosia väri-iloitteluun ja kultaista, vaaleanpunaista, persikkaa neutraalimpaan lopputulokseen. Tykkään! Tykkään aivan hurjasti, tarkoituksena on toistaa tämä ensimmäiseksi työpäiväksi :)

Harmi vain, että kuva hieman vääristää todellisuutta. Sisänurkassa on nimittäin kirkkaan punaista väriä, eikä pinkkiä, niin kuin voisi kuvan perusteella kuvitella. Punainen on jostain syystä hirveän aliarvostettu luomivärisävy, sitä ei ole tarjolla oikein missään paleteissa, saati sitten yksittäisnapeissa. Pinkkejä ja vaaleanpunaisia kyllä sitten on miljoonia erilaisia sävyjä. Niinpä ihka ensimmäiseen Inglotin palettiini otin mukaan punaisen napin, kun sellaisen tajusin olevan tarjolla. Ja nyt minulla on jopa tarjota tiedot siitä, mikä tämän sävynumero on! Otin eräänä iltana projektiksi katsoa kaikkien omistamieni Inglot-nappien numerot ja kirjoittaa ne ylös. Cocktail-tikut aseena ja meditaatioharjoitukset läpikäyneenä kävin urakan kimppuun ja ihme kyllä, säästyin rikkoutuneilta napeilta ja/tai kynsiltä! En kyllä vieläkään ymmärrä ihmisiä, jotka järjestelvät noiden nappiensa paikkoja paleteissa ihan huvikseen... Hrr.
Sisänurkassa siis Inglotin pearl 449, keskellä luomea Inglotin pearl 409, jonka päällä on Urban Decayn Ambush tuomassa vähän kimallusta. Ulkonurkassa ja luomivaossa on Urban Decayn Derailed. Inglotin punaista olen käyttänyt aavistuksen myös häivytyksessä tuomaan hieman väriä.

Simppeliä ja silti niin upeaa. Voisi olla vaikka uusi mottoni.

2 kommenttia: