15.3.2015

Keväisiä kukkia

Noniin. Olemme hieman edenneet 'eroon synkistelevistä tummansinisistä' -projektissamme. Emme ole aivan vielä saavuttaneet silmiäsärkevää, kanariankeltaista auvoa, mutta siedätyshoito lopullista tavoitetta kohti on alkanut onnistuneesti.

Toisin sanoen, olen todellakin menettänyt järkeni, koska tein hampaitavihlovan söpöt prinsessakynnet, ja tykkäsin niistä.
Viime kerran kokemusten perusteella kokeilin taas leimailla pyöreällä überlöllöllä, mutta ihan samanlaista menestystarinaa ei nyt nähty. Etenkin tuo nimettömän leima on aika, krhm, mutta en vain saanut siitä parempaa, vaikka kuinka monta kertaa yritin! :D En ole varsinaisesti tunnettu kärsivällisyydestäni, joten tuollaiseksi se sai sitten jäädä. Ovat nuo muutkin aika levinneitä, mutta syytän pohjalla olevaa röpelöistä hiekkalakkaa siitä, enkä suinkaan omia vajavaisia taitojani, koska itsetunnon riekaleeni eivät ehkä kestäisi sitä.
Siedätyshoidon nimissä (ja koska haluan uskotella itselleni, etten pidä vaaleanpunaisesta) leimailin keltaisella sitten hieman enemmän oikeaan käteen. Pidän ihan hurjasti tällaisista 'peilikuva-aksenteista', mutta niitä ei ole tullut tehtyä pitkään aikaan.
Pohjalla on OPI Solitaire, josta en olisi ikinä milloinkaan uskonut tykkääväni näin paljon. Ostin sen lähinnä siksi, että ajattelin sen sopivan kivasti koristeluihin ja muihin pieniin, erittäin pieniin yksityiskohtiin. Karu totuus kuitenkin on, että kymmenenkään kynttä ei aina tunnu olevan tarpeeksi tyydyttämään Solitaire-himoani. 

Leimalakkoina Cesarshopin alesta hamstrattuja Konadin vaaleanpunaista ja keltaista ja itse leimakuvio DRK A -laatasta.

8 kommenttia:

 1. Voih että kuinka suloiset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Välillä pitää olla vähän söpöä :)

   Poista
 2. Ihanat, ihan supernätit. <3

  VastaaPoista
 3. tosi söpöt kynnet :) mä kanssa leimasin tekstuurin päälle löllöllä ja osa leimoista meni vähän mönkään. Luulen että se epätasainen pohja vaikuttaa aika paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Leimailin joskus aikaisemmin tämän saman Solitairen päälle vähemmän löllöllä suorakulmaleimasimella ja sillä sain kyllä tosi skarppia jälkeä aikaiseksi, joten haluaisin edes ihan vähän uskoa että sutut johtuvat tuosta löllöstä :D

   Poista