11.3.2015

Punainen on punainen on punainen

Tummanpuhuvat lakkaukset jatkavat voittokulkuaan. Alan pikkuhiljaa epäillä, että olen joutunut jonkun alieneiden ajatustensekoituskokeen koekaniiniksi, sillä edes mahtava kevätaurinko ei ole saanut aikaan sellaisia tunteita, että ai hitsi kun olisi kiva käyttää tuota kirkkaankeltaista lakkaa. Ja yleensä sentään käytän niitä kirkkaita lakkoja ihan ympäri vuoden ilman mitään tunnontuskia.

Kokeilen hetkellisesti viime viikolla kirkkaanvihreää lakkaa. Se näytti oudolta. Vieraalta. Poistin sen vähin äänin ja ajatuksena oli palata rakkaiden tummansinisten lakkojeni luokse. En tunnu saavan niistä tarpeekseni, ei tekisi yhtään mieli lakata millään muulla sävyllä.

Erityisjännäähän tämä on siksi, että vielä pari vuotta sitten en voinut sietää tummansinistä väriä en niin missään yhteydessä, saati sitten tummia kynsiä. Siksi uskon erittäin vahvasti alien-teoriaani.

Joka tapauksessa. Ajattelin sen tummansinisen kaveriksi näin ihan vaihtelun vuoksi teippailla. Yritän siedättää itseni jälleen pitämään kirkkaista lakoista, joten kaveriksi valikoitui vaaleanpunaista, OPI If You Moust You Moust sekä Essie Under Where? Kuivattelin näitä aikana ja lähdin sitten ihastelemaan kaikkia tummansinisiäni ja miettimään, että mikäköhän niistä kaikista tällä kertaa saisi kunnian päästä edustustehtäviin. Voin sanoa että tämä kyseinen tummansininen todella ansaitsi paikkansa, ei ole ihan vähään aikaan nähty :D
Kävin lakkalaatikkoani läpi ja tämä tummanpunainen Depend 359 pomppasi niin houkuttelevasti esiin, että tummansiniset jäivät heti unholaan. En muistanut edes pelätä sitä, että se ei välttämättä sopisi yhteen noiden vaaleanpunaisten kanssa. Ja ihan turhia nekin pelot olisivat olleet, hyvinhän nuo kaikki tuossa puhaltavat yhteen hiileen.

Tosin, jos olisin alunperin tiennyt käyttäväni tummanpunaista, olisi tehosteväriksi valikoitunut se kohkaamani keltainen. Mutta molempi parempi, nyt pääsin sitten ainakin käyttämään keltaista kuvausrekvisiittaa.
Minulla oli kunnianhimoiset suunnitelmat tehdä muihin kuin teipattuihin kynsiin pientä ekstrakivaa kuivaharjaustekniikalla, mutta eihän siitä mitään tullut. Tuo käyttämäni Essie ei ole tarpeeksi pigmenttistä, että se olisi jättänyt näkyvän jäljen tummanpunaisen Dependin päälle kuivalla sudilla. Tein sitten ihan perinteiset pallurat, ja tajusin vasta jälkikäteen että noita palluroitahan olisi voinut alkaa jollain tavalla sutimaan, niin että olisin saanut aikaiseksi vähän samantapaista jälkeä kuin kuivaharjauksessa. Ehkä enstaina sitten.

6 kommenttia:

 1. Nätit ja erikoinen, mutta toimiva väriyhdistelmä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllättävän hyvin joo toimii, ei ehkä ilman kuvia uskoisi :D

   Poista
 2. Hahahhaa, niin tunnistan itseni noista pohdinnoista :D aurinko paistaa mutta mä vaan läträän mustalla lakalla (sentään hologlitterillä varustetulla) ja ostoskorit täyttyy tumman sinisistä lakoista :'D teit kyllä kivat kynnet vaikka ne ei ookkaan tumman siniset, harmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kokeillaan sitä sinistä sitten taas seuraavaksi ;)

   Poista
 3. Tosi ihanat kynnet! Ei ehkä keväisimmästä päästä, mutta onneksi ollaan vielä maaliskuussa vasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, maaliskuun alkupuoltahan tässä vasta mennään, mutta ikkunasta pihalle katsoessa ei ehkä ihan uskoisi :D

   Poista