13.4.2014

Here today, always here

Hihi :)

Se on minun, minun! Enkä päästä sitä koskaan lähtemään luotani. En en en. Uusi yksilö suede-kokoelmassani ♥

Aikamoiseksi taisteluksihan se viime viikkoinen huutokauppa tästä meni, olikohan meitä viisi ihmistä jotka yrittivät viime minuutille asti tämän saada. Pelkäsin jo hetken että menin häviämään kolmella sekunnilla, koska en ollut varma siitä, hyväksytäänkö vielä tasaltakin tulleet huudot vai vasta minuuttia vaille. Ylläpitokin joutui puuttumaan tilanteeseen, mutta onneksi, ONNEKSI, kaikki olivat sitä mieltä että minä voitin. Jee!




Tässä lakkauksessa uusi rakkaani, OPI Here today, aragon tomorrow suede komeilee pikkurillissä ja peukalossa (josta ei tietenkään ole kuvaa). Se on hyvin poikkeuksellinen suede kokoelmassani, vaatii päällyslakkakerroksen näyttääkseen samalta kuin siskonsa. Näissä kuvissa siinä siis on yksi kerros päällyslakkaa päällä, mutta kuten saatatte huomata, ei se siitä mitenkään kiiltävää tehnyt vaan juuri sellaisen puolimattaisen kuin muutkin suedet ovat. Ilman päällyslakkaa se oli todellla mattainen, eivätkä nuo suedeille ominaiset hopeahitulat näkyneet lainkaan.

Mutta yhtä kaikki, ihana se on silti! Pieni suede-kokoelmani on taas astetta mahtavampi. Tosin se kruununjalokivi puuttuu yhä, we'll always have Paris. Jos joku siellä ruudun toisella puolella nyt edes puoliksi miettii omastaan luopumista niin minulle saa sen kyllä myydä ;)




Leimailutkin onnistuivat pitkästä aikaa ihan kohtuullisesti. Eiväthän nuo mitenkään mainiot ole edes minun standardeillani, mutta annoin olla koska onnistuivat edes jotenkin. Leimat ovat DRK-A laatasta, leimauslakkana A Englandin Dragon, joka on myös nimettömässä, ja pohjalakkana OPI:n aina yhtä ihastuttava Gargantuan green grape. Se ei kyllä sitten ikinä suostu kuvissa näyttämään niin herkulliselta kuin oikeasti on. Buu sille, muuten jeejeejee. Levittäminenkin sujui näille töpökynsille melkoisesti helpommin kuin yleensä.

(Toinen joka ei koskaan kuvissa suostu näyttämään oikeita värejään on tuo huivi. Blogin alkupäivinä se oli minulla aika useinkin rekvisiittana, mutta tuskastuin sen väripakoiluun ja heitin kaapinperälle. Olisi saanut kyllä pysyäkin siellä, murr!)

Noin koristelumielessä näihin kynsiinhän olisi taas voinut tehdä jotain muutakin, mutta toimin taas simppelillä suloista -teeman mukaisesti. Upeat lakat, miksi niitä turhaan koristelemaan. Eikä nyt mainita mitään siitä, että kello taisi olla jo seuraavan päivän puolella ja pitää päästä nukkumaan :D 





Siinä on kyllä kauniita, rakkaita lakkoja vieri vieressä :) Jos viimeksi esiteltiin pinkkiä ja oltiin vähän epämukavuusalueella sen kanssa, niin tämä vihreä, oh! Voisin käyttää vihreitä lakkoja joka päivä.

6 kommenttia:

 1. Hienot. :) Hyvän värisiä vihreitä lakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vihreät kynsilakat ovat kyllä ihan ala-arvostettuja.

   Poista
 2. Makeat nuo leimat, niin söpöjä pääkalloja... :D Vihreä on kyllä ihana väri. Kuolailee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään näistä tyttöpääkalloista :D

   Poista
 3. Pariisilainen loytyy kylla, mutta en taida raaskia myyda. ; ) Toi vihreakin mulla oli aikaisemmin, mutta sen myin pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei saa tulla ilkkumaan!

   Tää vihreä on kyllä joo aika vaisu verrattuna muihin suedeihin, mutta kelpaa kyllä mulle :)

   Poista