8.4.2014

Pari keväistä meikkiä

Moikka!

Viikonloppuna meikkasin ystäväni. Tämä kyseinen ystävä ei yleensä käytä ikinä meikkiä, ei hitustakaan. Hän oli siis ymmärrettävästi hieman arka, eikä halunnut mitään näyttävää tai värikästä. Vaikka hänellä on kyllä sellainen asenne, ja kasvotkin, että pystyisi helposti kantamaan vaikka millaisia näytösmeikkejä. Asiakkaan ehdoilla tietysti kuitenkin mentiin ja tehtiin hänelle vain hyvin kevyt, ruskeasävytteinen meikki.

Minua jäi kuitenkin itseäni sen verran harmittamaan tämä pidättäytyminen, että tein itselleni oikein kaksin kappalein kunnon väripläjäyksiä. Valitettavasti en pysty kovin tarkasti raportoimaan käyttämiäni sävyjä ja tuotteita, koska tein nämä jo kaksi päivää sitten, enkä vain mitenkään voi muistaa niin pitkälle :D Plus harvemmin mitenkään etukäteen suunnittelen näitä meikkejäni, kunhan vain lätkin kivoja värejä peräkkäin luomille. Käyttämäni tuotteet eivät siis mitenkään erityisesti jää mieleen. Mutta yritetään!Tämä sisänurkassa esiintyvä keltainen on kestosuosikkini, Benettonin Lemon Pie. Mikään ei piristä niin kuin superkirkas keltainen. Oli se sitten kynsissä tai vaatteissa tai silmissä tai missä lie. Rakastan. Vaaleampi vihreä on Viva la Divan Absolutely Fabulous Eyes -paletista. Tummempi vihreä, sekä aavistuksen ulkonurkassa ja luomivaossa vilahtavat musta ja keltainen ovat muistaakseni Coastal Scentsin original-paletista. Muistaakseni. Alaluomi on rajattu kynillä, vihreä on Make Up Storen Green Card ja keltainen Goshin Golden Cadillac. Rakastan myös tätä.Edellisen muistelu onnistui näköjään oikeinkin mallikkaasti, mutta tämän kanssa onkin sitten vaikeampaa... Yläluomi on rajattu jollain, ja rajauksen päälle on sitten lisätty jotakin. Ulkonurkkaan rajauksen päälle on laitettu Urban Decayn Voodoota. Muuten ulkonurkan täyttää Urban Decayn Coax ja sisänurkassa on vaaleanpunaista Viva la Divan absolutely fabulous eyes -paletista. Keskellä luomea on sitten taas sitä kuuluisaa jotain :D Alarajaus on tehty ällösti huultenrajauskynällä, koska kukaan ei myy minulle kivoja vaaleanpunaisia ja pinkkejä silmänrajauskyniä.

Näistä kuvista muuten huomaa hyvin, että kannattaako käyttää vastavärejä vai silmän omaa väriä, jos silmiään haluaa korostaa. Monet "meikkioppaat" ja naistenlehdet kun usein tuntuvat ohjeistavan käyttämään nimenomaan sitä silmän omaa väriä. EI EI EI! Miten se silmä sieltä muka mitenkään pomppaa esiin, jos se on ympäröity samalla värillä?

Voisin tähän samaan syssyyn napista myös hieman siitä, miten samaiset tahot neuvovat myös käyttämään VAIN JA AINOASTAAN silmän omia sävyjä tai niitä vastavärejä. Mikään muu muka ei voisi millään ilveellä sopia. Älkää uskoko huonoja meikkioppaita ja viidessä minuutissa kyhättyjä naistenlehtien kosmetiikkaosioita. Uskokaa minua :)

--

Salainen paljastus loppuun. Se ystävälleni tekemäni meikki oli niin hienon näköinen, että pestyäni nämä väri-iloittelut pois, tein itsellenikin sellaisen :D Näytti aivan törkeän hyvältä. Pitäisiköhän sitä useammin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti