1.4.2014

Posnegativismi

Heippa!

En haluaisi valittaa mutta... :D Enkä valitakaan, koska olen luonteeltani peruspositiivinen elämäniloinen ihminen. Siksi sanonkin vain että:

1. Onpas mukavaa, että aurinko paistaa nykyään tuntia pitempään. Silloin saa otettua paljon vähemmän tärähtäneitä kuvia. Ei haittaa yhtään, että joutuu heräämään tuntia aikaisemmin.

2. Onpas mukavaa, että yksi kynsistäni lohkesi viikonloppuna, sain hyvän tekosyyn viilata kaikki samaan pituuteen. Nyt se monta kuukautta vaivannut vasemman nimettömän kynsi on saanut kaikki loput kiinni.

3. Onpas mukavaa, että on töitä, ja vielä pääsääntöisesti mielenkiintoisia sellaisia. Ei haittaa yhtään, että kärkikulumaa kynsiin tulee jo kahden koneelle näpytellyn lauseen jälkeen.

4. Onpas mukavaa, että kerrankin kun olen harjoittanut mielenlujuutta sen verran, etten nypi kynsistä törröttäviä koristeita, ne päättävät tippua ihan itsestään. Näin saan harjoitella välillä oikean käden kuvaamista.


5. Onpas mukavaa, että eilen oli palkkapäivä JA MINÄ SAAN OSTAA BRAZIL-LAKKOJA! Ah, materialismionni, sitä parempaa ei olekaan.

Bonuskohta: 6. Onpas erittäin mukavaa, että tutkijan mukaan vihreät sipsit ovat epäterveellisiä. Tästä voimme vetää suoran johtopäätöksen siitä, että keltaiset sipsit ovat huipputerveellisiä. Rouskrouskmumsmumnamsrousk.

--

OPI Dutch Ya Just Love OPI? (I'm so glad you asked my dear, I most certainly do), siirtokuvat jotka eivät yhtään käyneet hermoon, vaikka ovatkin kovin ällösöpöt, sekä itsestään levitoimaan lähteneet niitit.

4 kommenttia:

 1. Hahhahah ihana postaus! :D Ja nätit kynnet myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Viveka :)

   Ja APUAAPUAAPUA, tässä oli toinenkin kommentti jonka epähuomiossa poistin, anteeksi sinä!

   Poista
 2. Ei reps sun kanssas... Kiitos nuutuneen päivän piristyksestä! :D Ja kynnet on nätit...

  VastaaPoista