Minä

Entinen punkkari-skeittari ja poikatyttö huomasi pelottavasti itsessään yhä uusia ja uusia naisellisia puolia. Nyt 24:n vuoden iässä tilanne on äitynyt niin pahaksi, että kyseinen asennemimmi perusti jopa kauneusblogin. Pelottavaa, mutta totta. Vaaleanpunainen väri, ruusukuviot ja laventelin tuoksu tökkivät edelleen, mutta kovin moni muu naisellinen hömpötys on kovinkin ihkua.

Asiallisen Aikusen ja Maskuliinisen Mörssärin välissä tasapainottelee siis tyttömäinen Höppänä Hihhuli, jonka mielestä parasta ajanvietettä on lakata kynsiä ja kähertää hiuksia, ja vielä kaiken lisäksi kuvata niitä nettiin! Tervetuloa siis seuraamaan lapsellista innostusta kaikista niistä asioista, jotka eivät oikeastaan ole kovin tärkeitä, mutta silti ah, niin vakavia.

En ole tähän ikään mennessä oppinut ottamaan elämää, enkä sen puoleen oikeastaan mitään muutakaan asiaa vakavasti, joten lapsen innolla ja uteliaisuudella jatketaan eteenpäin, keräten samalla paheksuvia katseita. Olen parantumaton ituhippi ja puunhalaaja, suosin ekologisuutta siis myös kauneustuotteissa. Nauran liikaa ja aina väärissä kohdissa. Voisin kantaa sarkasmi-kylttiä nonstoppina, koska en kuitenkaan sano mitään ilman pientä pilkettä silmäkulmassa.

Rakastan värejä, niitä kaikkia. Mikään ei saa niin hyvälle tuulelle kuin itsensä ympäröinti toinen toistaan kirkkaimmilla väreillä. Väriterapia - paras terapia.

Blogissa esiintyy silloin tällöin saatuja tuotteita, mutta ei mainoslinkkejä.

Yhteyttä minuun saa osoitteessa armi.couleurs@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti