30.4.2015

Vappumeikkiä

Vietän ensimmäistä kevättäni ei-opiskelijana aivan liian moneen vuoteen, ja huomasin hieman ikävöiväni Suomen pisintä Wappua. Enkä suoraan sanottuna tiedä, mitä normaalit ihmiset tekevät Vappuna, saati mitä minun pitäisi tehdä Vappuna :D Onneksi pinnallisena ihmisenä onnistun aina ilostumaan veikeistä meikeistä.

Inspiraationa toimi, jälleen kerran, MarionCameleon. Minun tarvikevarastoni saati taitoni eivät riitä tuottamaan ihan vastaavanlaista lopputulosta, mutta aika hyvin kuitenkin pärjäsin, vaikka itse sanonkin. Ja monet kehutkin sain, että eiköhän se ihan hyvä ollut :)
Tämä olisi tosiaan vaatinut jotain kivoja irtoripsiä, mutta en omista yksiäkään jotka olisivat mielestäni sopineet tähän kivasti. Selkeästi varaston täydennyksen paikka. Toinen tuote jota jäin kaipaamaan, oli musta rajausväri. Käytän äärimmäisen harvoin mustaa meikkiä, koska minun porsliini-ihoni kanssa lopputulos on vähän liiaksi nukkemainen, mutta tähän mustat rajaukset ja pilkut olisivat kyllä tuoneet erittäin tervetullutta skarppiutta. Nyt jouduin tyytymään mustaan luomiväriin ja tummanruskeaan kynään.
Sinisten alueiden pohjana on Urban Decayn Chaos, joka on häivytetty Lumenen Saaristomerellä. Molemmat ihan killer-luokkaa olevia sinisiä. Violeteissa osioissa pohjalla on musta Sleekin Love in London häivytettynä saman paletin Forever in Florencella sekä Urban Decayn Urbanilla. 
Ei ehkä mikään työpaikkakelpoinen arkimeikki, tai "vienpäs tässä äkkiä roskat ulos ja kipaisen sen jälkeen lähikauppaan ostamaan purkin maitoa" -meikki, mutta sopi kyllä täydellisesti wappu-tohinoihin. Ja oli sen verran hauska tehdä, että pitää yrittää implementoida sama idea myös hieman hillitympään meikkiin.

7 kommenttia: