10.2.2015

Pannuprojekti 2015 - näitä pannutetaan

Pyydän jo näin etukäteen anteeksi, koska aion viettää seuraavat 11 kuukautta keksien aina vain uusia ja ah-niin-vaivaannuttavia puujalkavitsejä sanasta pannu.

Mutta tutustutaan ensin vähän tarkemmin tämän vuoden omiin haastepaletteihin. Suurimman työn alle valikoitui Sleekin Vintage Romance -paletti ja muuten vain tehokäyttöön viisi pyöreää Inglotin nappia sisältävä paletti.
Tästä oli aivan mahdotonta saada sellaista supertarkkaa kuvaa, josta kävisi nappien kulumisen lähtötilanne parhaalla mahdollisella tavalla ilmi, osa napeista kun on koostumukseltaan niin kimaltavia. Mutta eiköhän tästä jotain osviittaa saa.

Ostin tämän paletin viime vuoden keväällä ja tähän mennessä huomattavasti eniten käytössä on ollut Meet in Madrid, ylärivin toinen vasemmalta. Siinä on havaittavissa aivan hentoinen kuoppa, selkeitä käytön jälkiä on myös sävyissä Court in Cannes, Lust in LA (ylärivin pronssin sävyt), Marry in Monte Carlo (alarivi toinen vasemmalta) sekä Bliss in Barcelona (alarivi kolmas oikealta). Kolme raukkaa, ylärivin vasemman reunan Pretty in Paris ja alarivin kaksi oikeanpuolimmaista, Forever in Florence ja Love in London ovat jääneet lähes kokonaan ilman käyttökertoja, en ole ihan sinut tuollaisten sävyjen kanssa. Mutta tässähän sitä nyt sitten opetellaan :)
Nämä Inglotin napit ovatkin sitten jääneet huomattavasti vähäisemmälle käytölle. Punaista lukuun ottamatta olen ostanut nämä vuoden 2011 kesällä, punaisen ehkä jo vuotta aikaisemmin? Ovat siis saaneet lähinnä pölyttyä, ainoastaan vasemman reunan kultaisessa on selkeää kulumaa, punaista ja oranssia on hieman hiplailtu silloin tällöin, ruskeat näyttävät melkein käyttämättömiltä. Vetoan siihen, että nämä ovat niin pigmenttisiä nappeja, ei tarvita kuin pieni hipaisu jokaisella käyttökerralla.

Tämä paletti on muuten nähnyt myös maailmaa, tämä tulee hyvin usein otettua mukaan matkoille. Josko sille tämän haasteen myötä kertyisi käyttökertoja myös kotimaassa.

Että hommaa kyllä riittää. Sleekin napit ovat 1,1 grammaisia ja Inglotin 1,6 grammaisia. Yhteensä siis 21.2 grammaa kosmetiikkaa tuhottavaksi. Ottaen huomioon, että aloitin tämän tuhoamisoperaation 31.1, minun on päivittäin lätkittävä noin 63,5 milligrammaa näitä silmilleni.

Kuulostaa niin paljon toteutettavammalta projektilta näin ilmaistuna :D

1 kommentti: