1.12.2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge - marbling

Voihan sanonko mikä. Niinkuin uhkasin että dipan kun vain saan valmiiksi, on minulla ihan loputtomasti aikaa blogille. Viimeaikaisesta hiljaisuudesta osaa varmaan jokainen päätellä, ettei se nyt sitten ihan niin mennyt. Olen ollut paitsi hämmentävän kiireinen, myö jotenkin kumman haluton. Onko se sitten tämä loskainen marraskuu, joka saa aikaan halun käpertyä vain haukottelemaan sohvan nurkkaan ilman mitään sen tähdellisempää tekemistä. Ilman tätä meneillään olevaa haastetta en olisi varmaantullut lakanneeksi mitään muita kuin yksivärisiä kynsiä. Juuri nyt tuntuu tuo haastekin ihan ylivoimaiselta, ei vain millään saa aikaiseksi. Toivottavasti tämä tästä pian paranee.
Tämäkin viimeviikkoinen marmorointilakkaus sai kökkiä luonnoksissa melkein viikon, ennen kuin sain tarpeeksi ryhtiä itseeni ja pystyin jopa kirjoittamaan jotain julkaisukelpoista tekstiä siihen kaveriksi. Asia saattaa tässä yhteydessä toki liittyä myös siihen, etten järin suuresti pitänyt tästä lakkauksesta. Jotenkin tuo marmorointi minulla menee aina tähän, kuvioista tulee tosi vinkurareunaisia ja epämääräisiä ja vähän onnettoman näköisiä. Ehkä vielä joku päivä, saahan sitä haaveilla.

Käytin eri käsiin hieman eri komboja, mutta suurin piirtein samoja lakkoja: China Glaze Rendez-vous with you, Essie Warm & toasty turtleneck ja OPI You're such a BudaPest. Suattaapi joukossa olla myös OPI Done out in deco, ei voi muistaa enää.
Taidan tehdä nyt niin, että jätän suosiolla tämän viikon haasteaiheet väliin ja keskityn kiukutteluun ja murjottamiseen ja vaikka nukkumiseen, jos siitä olisi vaikka jotain apua. Saatan sitten palata niihin takaisin myöhemmin, jos (ja toivottavasti kun!) innostus palaa takaisin normaalilla intensiivisyydellään.

1 kommentti:

  1. Tää lakkaus on ku lämmin viltti, johon haluaa kääriytyä ja ottaa torkut...
    Ps: Joko kerrot sen As seen on TV-haasteen oikean vastauksen?

    VastaaPoista