10.12.2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge - complementary colors

En tiedä onko tämä näkynyt lukijoille asti, mutta minulla on tässä viime aikoina ollut aivan uskomaton jumi kynsikoristeluiden suhteen. Päässä ei vain yksinkertaisesti liiku yhtään mitään, kun pitäisi miettiä jotain koristeluita. Olenkin siis mennyt erittäin yksinkertaisilla hommeleilla. Toistaiseksi se ei kuitenkaan haittaa (ainakaan minua) koska olen myös kokenut nämä yksinkertaiset kynnet aika kivoina, piristävinä ja sellaisina, joita jaksaa katsella pidempäänkin. Toivottavasti tämä ilo jaetaan myös ruutujen toisella puolella, koska muutosta ei välttämättä ole ihan heti luvassa :D

Ablecaw-haaste on tarjonnut matkan varrella eräitä erittäin hankalia aiheita (ja lisää on vielä tulossa, my profession, hello!) mutta tämä tämänkertainen oli onneksi varma homma: vastavärit. Pidän kovasti vastavärien käyttämisestä, suosikkejani tässä kategoriassa ovat liila+keltainen ja punainen+turkoosi. Itse asiassa esimerkiksi kotimme on sisustettu aika pitkälti punaisen ja turkoosin hengessä, jotka sattuvat kätevästi olemaan myös lempivärini. Tällä kertaa halusin kuitenkin kokeilla jotain uutta väriyhdistelmää, joten päädyin oranssiin ja siniseen. 

Näin jälkiviisaana täytyy kuitenkin sanoa, että sininen sävy olisi pitänyt olla hieman eri, ehkä Essie Lapiz of Luxury? Nyt tulin käyttäneeksi OPI Can't Find My Czechbookia, joka on kyllä erittäin kaunis turkoosihtava sininen, mutta ei aivan täsmälleen tämän punertavan oranssin, OPI Hot&Spicyn vastavärit. No, ihan sama, kiva lopputulos silti :D
Kuten sanoin, koristeluideat ovat olleet käytännössä olemattomat. Eli ei muuta kuin glitteriä päälle, kyllä siitä hyvä tulee :D Käyttämäni mustavalkoglitter on Gina Tricot'n Salt&Pepper, joka on kuitenkin koostumukseltaan enemmänkin liisteriä, kuin mitään rouheaa maustesekoitusta. Glitteriä tuli kyllä hyvin siveltimeen, mutta ne eivät meinanneet irrota siitä sitten millään kynnelle asti. Jouduinkin sitten läiskimään sutia sinne tänne, jonka seurauksena nuo glitteritkin ovat sijoittuneet, no, vähän futuristisemmin tällä kertaa. Ihme ja kumma tuosta glitterin levitystavasta huolimatta kynsille ei jäänyt merkittäviä möykkyjä.8 kommenttia:

 1. Joskus vaan jumitttaa.. sama täällä maustettuna kameraongelmilla ja luppoajan vähyydellä. :/ Kivat kynnet oot silti tekassut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullakin on ongelmia tuon valaistuksen kanssa niin kuvat ihan kammottavia....

   Poista
 2. Nää on ihanat! Just eikä melkein mun mieleen...

  VastaaPoista
 3. Musta nää on ihanat ja väritkin mätsää. :)

  VastaaPoista