4.12.2014

Villejä värejä ankeassa marraskuussa

Olen suuresti talvi-ihmisiä, eikä pimeys ole koskaan suuremmin haitannut, olettaen että vastapainoksi saa myös paljon lunta ja valoa. Tämä marraskuu 2014 oli kuitenkin aikamoinen poikkeus. Pimeys yhdistettynä siihen, että dipan vuoksi tein kymmentuntisia työpäiviä ja olin jatkuvasti väsynyt ja stressaantunut, eivät olleet mitään herkkua. Väsymyksen vuoksi tuli monta viikkoa kuljettua myös ihan minimaalisissa meikeissä, ihan vain joku viiden minuutin räpellys että kehtasi astua ovesta ulos. Kun sitten vihdoin sain tuon työn valmiiksi, piti sitä juhlia myös hieman epätavallisemmilla keinoilla. Urban Decay Electric! Siitä ei pidot paljoa parane.
Olin niin innoissani siitä, että kerrankin oli kunnolla aikaa ja innostusta leikkiä värien kanssa, että taisi sitten vähän lähteä lapasesta. Aika... pirteähän tästä tuli :D Lopputulosta peilistä katsellessa ei voinut muuta, kuin sanoa että oho. Hetken mietin että kehtaakohan tämän näköisenä lähteä ihmisten ilmoille, mutta sitten muistin, ettei minua oikeastaan kiinnosta, vaikka jonkun mielestä minulla olisikin vähän överit meikit. Ja hyvä niin! Päivän päätteeksi totesin viihtyneeni tässä väripläjäyksessä erinomaisesti. Käytän kyllä niin paljon mielummin näitä meikkejä, kuin jotain nude-juttuja.


Rakastun kyllä jokaisen käyttökerran jälkeen vain entistä pahemmin tuohon Electric-palettiin. Se on yksi hyvin harvoista tänä vuonna tekemistäni kosmetiikkaostoksista, mutta onneksi ei ole tarvinnut katua sekuntiakaan. Sävyt ovat ihania, ja häivyttyvät toisiinsa kuin unelma. Tässä meikissä pääpaino on punertavan oranssilla Slowburnilla. Minun luomillani se näyttäytyy selkeästi punaisempana kuin oranssi, joten taitoin sitä hieman keltaisen vihertävällä Trashilla sisänurkassa, saadakseni aikaan visioni mukaisen oranssin sävyn. Ulkonurkassa on pinkki Savage, luomivaossa ja alaluomella punertava violetti Jilted. Luomivaossa taitoin sävyä sinertävällä violetilla Urbanilla ja alaluomella sinisellä Chaosilla. 

Tälläinen väri-iloittelu vaati ehdottomasti seurakseen skarpin rajauksen, ja mustan linerin puutteessa turvauduin senkin tekemisessä luomiväreihin. Käytin Viva la Divan Absolutely Fabulous Eyes -paletin kimaltelevaa mustaa märän viistopäisen rajaussiveltimen kanssa. Aika hyvin toimi tuokin.

6 kommenttia:

 1. On kyllä ihanat värit!
  Ja sulla on niin täydellisen muotoiset kulmakarvat. Et haluaisi tehdä postausta niistä? Tai siis että miten pidät ne tuon muotoisena ja onko sulla joku erityinen värityskikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetään korvantaakse odottelemaan valoisempia aikoja :)

   Poista