26.4.2014

Holoteipit

Hei!

Tein jotain uutta! Teippailin, enkä edes käyttänyt tekstuuria!

Eikun hetkinen, käytinpäs :D Mutta en teippikynsissä, laskettakoon tämä minulle ansioksi.


Teippailut eivät tällä kertaa menneet aivan niin kuin piti, käytin vahingossa ohuinta ja paksuinta omistamaani teippiä, vaikka tarkoitus oli käyttää ohuinta ja keskimmäistä. Kontrasti noiden raitojen välillä on siis melko suuri, mutta ei anneta sen nyt häiritä. Eikä senkään, että raidat ovat vinossa, koska minulle on kuitenkin fyysisesti mahdotonta saada niitä suoraan. Tähän on tyydyttävä. Kaikkine lapsuksineenkin tykkäsin lopputuloksesta kovasti.

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä oleva tekstuuri on Zoyan Stevie. Niin kovin hemppis, mutta aika sööttikin. Teippikynsissä pohjalla on Essien Smoking Hot. Meinasin ensin laittaa teippien päälle OPI:n Done Out In Decon, mutta jostain syystä päätin vaihtaa sen China Glazen Harmonyyn. Etsiessäni Harmonya laatikosta käsiin osui kuitenkin tämä Chinan Virtual Violet ja kaksi nanosekuntia mietittyäni päätin käyttää sitä Harmonyn sijaan. Hyvä päätös. Tekstuurin ja holon liitto on aika mielenkiintoinen.

En omista ruskeita niittejä tai strasseja, joten tekstuurien päällä olevat pylpyrät on tehty ihan vain pilkkutikulla, Smoking Hotin avulla. (Harvinaisen harhaanjohtava nimi kyllä lakalla, smoking hot viittaa minusta ihan johonkin muuhun kuin tummaan mutaruskeaan...)

6 kommenttia:

 1. Hienot kynnet. Kivan väriset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Liila on kyllä kynsien väreissä aika lailla ykkönen

   Poista
 2. Sä sitten oot niin hyvä teippailija! Todella kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D Voisin esittää eriävän mielipiteen, mutta hyvä toki jos lopputulos miellyttää :)

   Poista