16.4.2014

viva la diva huulipunia

Heippa!

En ole pitkään aikaan tullut esitelleeksi mitään huulimeikkejä, mutta nyt siihen tehdään poikkeus! Vielä viime syksynä olin vähän arka käyttämään punia, ne tuntuivat kovin vaikeilta ja räikeiltä ja aina sai pelätä, että jäikö nyt puolet huulista tuohon lasin reunaan ja näytänkö nyt ihan tyhmältä. Nyt olen kuitenkin päässyt siihen pisteeseen, että meikki tuntuu vajaalta ilman huulimeikkiä. Tiedä sitten onko se negatiivinen vai positiivinen asia, mutta ainakin kovasti väriä se on tuonut elämään lisää :)

Olen suuri kynämuotoisten huulituotteitten ystävä, yleensä vielä käytän jotain muuta koostumusta kuin rehellistä huulipunaa. Yksi merkki punissa on kuitenkin ylitse muiden, niin ylivertainen ja ihana että voisin varmasti käyttää näitä punia elämäni jokaisena päivänä. Ja kuinkas sattuikaan, että ovat vielä halpojakin! Hyvin voi siis kerätä koko sarjan.

Tämä merkki on rakkaan länsinaapurimme tuotoksia, ihanan värikäs ja leikkisä Viva la Diva. Punat ovat todellakin näin halvoiksi meikeiksi aivan huippulaatua: kosteuttavat, pysyvät kuin tauti, eivät karkaile edes ilman rajausta ja väriskaala on mieeeelettömän laaja. Pigmenttiä on hurjasti ja näitä voi käyttää sekä kevyesti sormella töpsötellen, vetämällä suoraan puikoista huulille ja kaikilla mahdollisilla tavoilla siltä väliltä, näyttävät aina hyvältä. Minä esittelen tässä seuraavaksi omat kolme suosikkiani, sekä sormella töpsöteltynä että puikosta levitettynä.


Nro. 95, Shame On You. Valitettavasti en onnistunut aivan täydellisesti vangitsemaan punan oikeaa sävyä, näissä kuvissa se esiintyy aivan hitusen liian pinkkinä ja kylmänä. Tämä on siis liila, eikä pinkki. Kylmäsävyisenä ei ehkä olisi se optimaalisin valinta minun kasvoilleni, mutta tykkään tästä silti aivan hurjasti. Sitä paitsi elämä olisi kovin rajoittavaa, jos aina toimisi värisääntöjen mukaan :) Ihanan herkku sävy, harvemmin törmää tällaisiin vaaleisiin liiloihin, niitä vampy-sävyjä kyllä on monella merkillä.Nro. 31, Broken Heart. Rusehtava punainen, juuri täydellinen sävy lämminsävyiselle ysärifiilistelijälle. Ruskeilla huulipunilla on aina ollut erityinen paikka sydämessäni, niitä aina löytyi äitin meikkilaatikosta ;) (Samaten kuin sinistä luomiväriä, siitä ei jostain syystä ole tullut kestosuosikkia....) Niitä tuli myöhemmälläkin iällä kähvellettyä, koska ne näyttivät itselläni paremmalta kuin omat vaaleanpunaiset meikkini. Siitä se on sitten pikkuhiljaa lähtenyt kehittymään tajunta värisävyistä. Tämä on kuitenkin rusehtavuudessaan hyvin maltillinen, uskaltavat hyvin vielä ysärijärkytyksistään toipuvatkin käyttää. Melkein tekisi mieleni sanoa, että tämä on hyvin marjaisa sävy, kuin olisi nauttinut ison kasan mehukkaita mansikoita.

Ja sitten suuren suuri suosikkini:


Nro. 85, Cream Colar. Ensin niin huomaamaton ja hentoinen, vain kevyt kuiskaus huulilla. Sitten PSÄDÄM!! Niin överi, niin ihana. Niin uskomattoman mahtava. Tämä naamallasi et voi olla hymyilemättä. Ehkä pari tanssiaskeltakin täytyy ottaa, ja pomppia. Tämä naamallasi keräät varmasti katseita, positiivisessa mielessä. Ja kehuja. Kuka jaksaa enää tylsiä kirkkaanpunaisia huulipunia, neonoranssi sen olla pitää! Mieletön ostos, onneksi en jättänyt kauppaan vaikka hetken mietinkin että tuleeko näin räikeää punaa käytettyä. Vähänpä tiesin silloin, tämä on ylivoimaisesti eniten käyttämäni puna :)

Suosittelen lukijoillekin, olkaa rohkeita! Elämässä ei kaduta se, mitä on tullut tehtyä vaan se, mikä on jäänyt tekemättä. Heti huomenna voi aloittaa uuden, rohkeamman elämän, vaikka sitten käyttämällä ärtsyä huulipunaa :)

Ihanaa keskiviikkoa kaikille, muistakaa hymyillä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti