29.4.2014

Yksinkertaista mutta värikästä

Moi!

Vallalla tuntuu olevan tällainen yleinen käsitys, että värikkäiden meikkien tulisi olla/ovat aina myös kovin monimutkaisia toteuttaa. Toinen ennakkoluulo värikkäiden meikkien kohdalla on se, että ne ovat aina kovin pellemaskeeraus-tyylisiä, eivät missään nimessä esimerkiksi korrektin pukeutumisen kanssa yksiin meneviä.

VÄÄRIN!

Tässäpä hyvät naiset esillä meikki, joka kumoaa nuo kummatkin ennakkoluulot. Yksinkertainen, kevyesti värikäs ja hyvinkin edustuskelpoinen meikki, olkaatten hyvät.


Toteutus Coastal Scentsin Metal Mania -paletilla. Tässä on tosiaan käytetty vain kahta sävyä, haaleaa persikkaa ja vaaleanharmaata. Aivan mie-let-tö-män upea, vaikka itse sanonkin. Tykkäsin kuin hullu puurosta, sai vihreät silmänikin oikein pomppaamaan esille. Kokonaisuus jälleen talviunilta heränneiden pisamien kanssa oli oikeinkin harmoninen.

Pisamat ovat kyllä muuten ihan kivoja (ainakin nykyään, nuorempana vihasin niitä. Silloin ne kyllä myös olivat tummempia kuin nykyään. Ja ainakin näin keväästä kun ne ovat vielä maltilliset, loppukesästä saattaa taas voimasanat lennellä :D) mutta pyhä paavali sentään kuinka vaikeaa poskipunaa on on käyttää niiden kanssa! Varsinkin kun minulla nuo pisamat hyvin pitkälti sijaitsevat juuri poskipäillä... Tekevät siis poskipäät tummemmiksi kuin muut kasvot, mutta silti olisi kiva saada jotain väriäkin joukkoon. Paha vain, että monet käyttämäni poskipunat saavat pisamat vihertämään. Not kidding. Myös kulmakarvoissani ja ripsissäni on vihertävä pohjasävy. Minulla on ollut poskipunapostaus suunnitteilla pitkään, katsotaan miten sille käy nyt kun viherrystä on vähän siellä sun täällä :D
Sellainen väri-iloittelu tällä kertaa, myöhemmin viikolla luvassa vappumeikkejä, silloin ei enää olla ihan näin korrekteja ;)

2 kommenttia:

  1. Kaunis meikki:) Innolla odotan sun vappumeikkejä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt niitä on yksi esillä, toivottavasti kelpaa :)

      Poista