28.7.2014

Kulmakatastrofi

Tällaisena aamuna voisin melkein itsekin sortua perinteiseen maanantai-kiroiluun. Kävi nimittäin jotain niin kamalaa, niin megalomaanisen hirvittävää, että teki mieli purskahtaa spontaaniin itkuun. Olin kaikessa rauhassa meikkaamassa itseäni ja siirtymässä meikkipohjan levittämisestä kulmien tekemiseen. Kulmakynäni oli hivenen heikossa hapessa, joten päätin teroittaa sen. Valitettavasti vain kulmakynä otti tämän teroittamisen vähän huonosti. Itse asiassa niin huonosti, että päätti kuolla pois kokonaan.NYYH!

Onneksi kynä oli muutenkin melko vähissä, ei jäänyt ainakaan sen takia harmittamaan. Erittäin suuresti jäi kutenkin harmittamaan se, etten ollut tajunnut vielä ostaa korvaajaa. Jouduin siis soveltamaan jotain muuta tapaa kulmieni tekemiseen. Olen monesti tullut ajatelleeksi, että pitäisi opetella tekemään kulmat jollain muullakin tavalla kuin kynällä, koska jälki sen kanssa on aika piirretyn näköistä. Eipä sillä, satun itse pitämään sellaisesta jäljestä, mutta välillä olisi kiva saada luonnollisempaakin jälkeä aikaiseksi.

Uusille taidoille olisi todellakin tarvetta. Vaikka kai tätä aikaansaannosta voisi luonnolliseksi sanoa, ei vain kovin... kauniiksi :D
Voi kammo :D Huomenna on kyllä pakko päästä Kicksiin ostamaan uusi kulmakynä. Muuten saattaa olla, etten enää ikinä kehtaa lähteä kotoa pois :D Onneksi edes tuo aiemmin hehkuttamani Lumenen Saaristomeri on niin häikäisevän upea, että vetää osan huomiosta puoleensa. 

Ja ihan vain siksi, että voisin naurattaa lukijoitani entistäkin enemmän, otin myös kuvan kulmastani täysin ilman meikkiä. Kameralla oli hieman hankaluuksia saada tarkennettua noihin täysin värittömiin karvahituloihin, mutta onnistuin siinäkin lopulta. Että vaikka kuinka karmean lopputuloksen sainkin aikaiseksi, on se silti parempi kuin lähtötilanne...
Olen aina pitänyt hurjasti tällaisista toisella puoliskolla meikkiä, toisella ei -lookeista, pitää yrittää muistaa joskus toteuttaa tällainen koko naamalle. Ihmiset usein muuttuvat niin hurjasti ihan jo pienelläkin meikkimäärällä. 

4 kommenttia:

 1. Hei minkäs merkkinen tuo kulmakynäsi on? Suositteletko? Mulla on ollut öööö viimeiset kuusi vuotta käytössä sama Diorin kulmakynä ja se alkaa nyt vedellä viimeisiään, eikä mulla oikein olisi varaa ostaa korvaavaa :D (ja joo'o, tosi hygienistä, mutta kun hyvin se vielä toimii :D)

  Mulla on kohtalaisen tummat kulmat, että talvella kun naama on valkonen niin voi ihan hyvin poistua kotoa ilman kulmien piirtämistä. Toista se on nyt kesällä kun rusketun niin paljon ja nopeasti, että ihon sävy menee kulmakarvoista ohi. Näytän ihan kalalta jos en piirrä kulmia kun ei ne muuten näy :D

  Ja odotan innolla tuota postausta, että vain toisellla puolella on meikkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Viva la Divan. Minusta koostumus ei ole tässä paras mahdollinen, on minun makuuni vähän turhan pehmeä ja siksi tätä täytyy käyttää tosi kevyellä kädellä, ettei tee itsestään astetta karvaisemman näköistä. Sävy on kuitenkin niin täydellinen (31 Espresso) että annan mielelläni pienet koostumusongelmat anteeksi. Ja makuasioitahan nämäkin ovat, kuka sitten tykkää mistäkin. Lumenella käsittääkseni on hyviä, kovempia kulmakyniä.

   Eikä tämmöisten kynien kanssa kannata välittää hygieniasta, eipä tuollaisessa materiaalissa bakteerit paljon viihdy. Itsekin ihan hyvällä mielin käytän yli kymmenen vuotta vanhoja silmänrajauskyniä :D

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä. Tähän mennessä en ole kyllä kokeillut yhtäkään hyvää tuotetta Viva la Divalta, mutta hyvä jos sua on onnistanut! :D Voisin sitten varmaan ostaa tuollaisen Lumenen seuraavaksi. Mua vaan ärsyttää kun noista markettien kulmakynistä ei meinaa löytyä sellaista oikeaa ruskean sävyä, kun kaikki ovat jotenkin punertavia.

   Mutta kiva tietää etten ole ainut joka surutta käyttää ikivanhoja meikkejä! :D

   Poista
  3. Mulla taas on ollut ongelmana tarpeeksi punaisten kynien löytäminen :D Mutta juuri noista Lumenen kynistä on ainakin liikkunut juttua, että eivät ole liian punertavia.

   Viva la Divan huulipunat! Mahtavia.

   Poista