25.7.2014

Lumene-hurahdus

Oh! Iih! Ihanaa! Lisää!

Ja muita useammalla tavalla tulkittavissa olevia huudahduksia pääsi suustani, kun näin paikallisen Kicksin alennuspöydän. Käsittääkseni täällä on enemmän tuotteita alennuksessa kuin muissa Kickseissä, koska paikka on menossa remonttiin. Esimerkiksi Lumenelta oli hurjasti tuotteita 70 % alennuksessa. Olen aina pitänyt merkin huulituotteista, nyt mukaan tarttui myös kaksi luomiväriä, koska hintaa oli niin vähän, vain reilu neljä euroa. 
Luomivärit 24 Saaristomeri ja 25 Marjasuolla sekä huulipunat 03 Kukkiva maa ja 05 Vadelmia.

Olen itse asiassa katsellut näitä kahta luomivärinappia jo pidempään sillä silmällä, mutta jättänyt ne aina kauppaan. Sormella kokeiltuna pigmentti on ollut aika vaatimatonta, eikä Lumene tosiaan muutenkaan ole aina onnistunut ihan parhaalla tavalla luomiväriensä kanssa. Onneksi kuitenkin lopulta ostin nämä, koska ne ovat IHANIA.
Sormella levitettyä nämä tuskin näkyvät, mutta kun on kunnon sivellin käytössä... Näissä ei ole edes pohjustajaa alla, joten pigmentti tosiaan on ihan mieletön. Nämä myös levittyvät ja häivyttyvät kauniisti. Ja tuo utuisesti pilkahteleva violetti shimmer sinisessä luomivärissä... Taidan olla rakastunut. Harmittaa aivan vietävästi, että jätin samanlaisella vaaleanpunaisella shimmerillä varustetun liilan luomivärin kauppaan. Se oli vielä viimeinen jäljellä ollut kappale. 

Ainoa miinuspuoli näissä on hivenen kuiva koostumus. Luomella se ei tule esiin, mutta napit ovat jo yhden käyttökerran jälkeen aika ruman näköiset kun kaunis pintakuviointi kokkaroituu ja varisee.
Lähdin alunperin ostamaan niitä Lumenen Rasberry Sorbet -huulikiiltoja (minulla on niitä muutama jo ennestään ja tämän kesän uudet sävyt näyttävät aivan syötävän herkullisilta eri blogeissa) mutta päädyinkin sitten näihin alepuniin. Vasta kotona huomasin että tulikin valittua melko samanlaiset sävyt, liikkeen valaistuksessa näillä näytti olevan enemmän eroa. No, ei haittaa, ovat molemmat upeita :D Kestäviä, pigmenttisiä ja hyvin levittyviä. Ihanan pirtsakoita sävyjä, juuri sellaisia ettei voi olla huonolla tuulella kun on tämänväriset huulet. Hylsytkin ovat kivan pirtsakan väriset, ei aina niitä "ylellisiä" mustia ja hopeisia. Värikkäät ovat paljon kivempia.

Näistäkin kyllä valitettavasti löytyy niitä miinuspuolia. Itse en pidä näiden tuoksusta yhtään, ja se harmillisesti myös pysyy huulilla aika pitkään ja osuu ikävästi nenään. Oikein sellainen halvan purkkapinkin punan haju, yäk. Mutta mitäpä sitä ei tekisi kauneutensa eteen, kyllä sitä aina yhdet esanssiset huulipunat kestää.


Myöhemmin sitten luvassa näitä ihan in action. Mitäs tykkäsitte? Tuleeko käytettyä Lumenen värikosmetiikkaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti