23.7.2014

Pikapikamökkilakkaus

Pahoittelen jo etukäteen tässä postauksessa esiintyvien kuvien laatua. Ai kammo :D Vietimme viime viikonlopun mökillä ja kuvittelin että minulla on kiire. Tein siis ensin tällaisen pikalakkauksen ja otin siihen päälle pikakuvat, yhteensä huikaisevat kuusi kappaletta. En mukamas edes ehtinyt katsomaan tuliko niistä kuvista hyviä, joten näillä siis mennään.


Mökillelähtö sai muutenkin aika koomisia piirteitä. Ukko joutui olemaan ylitöissä ja joutui lähtemään reissuun isänsä pakettiautolla, joka piti ensin tyhjentää kaikesta siellä olevasta tavarasta (mökille ostettiin grilli, jonka piti mahtua tavaratilaan) eikä kyseinen auto tietenkään edes kulje yhtä kovaa, kuin Ukon oma henkilöauto. Näiden syiden takia mies oli kotona vasta yhdeltä yöllä ja lähtö päätettiin suosiolla jättää lauantaiaamuun. (Eli minulla ei olisi ollut ollenkaan kiire valmistautumiseni kanssa.)

Samainen Ukko unohti myös ostaa mansikoita torstaina. Tämä unohdus osoittautui omalta kannaltani erittäinkin ikäväksi. Mansikoiden hinnan ja saatavuuden oletettiin radikaalisti huonontuvan alkavalla viikolla, joten ne oli mentävä ostamaan perjantaina. Säilyvyys jääkaapissa mökkiloman ajan oli kuitenkin kyseenalainen. Ukko päätti siis kärrätä nuo mansikat (sekä meille että anoppilaan menevät) minulle perattavaksi. Viisitoista kiloa mansikkaa. Yhdeltä yöllä. Lähtö mökille kuudelta aamulla.


Silloin ei naurattanut, nyt jo vähän. Varsinkin, kun lähtiessään viemään mansikoita anoppilaan, rakas Ukkoni jätti pakastimen oven auki ja siten sulatti kaikki meidän mansikat, plus tietty koko muunkin pakastimen sisällön.

--

China Glaze Tail me something - odotin paljon, petyin oletettua hailakampaan sävyyn ja kökkäreiseen efektiin. Möh. OPI Samoan Sand - leimojen alla ei ollenkaan pöllömmän näköinen. Leimauslakkana China Glaze Harmony, leimana suosikkini DRK A -laatasta.

2 kommenttia:

 1. Ei oo totta! Mä olisin voinut saada ukolleni lievät raivarit. :D

  Kynnet on ihanat. (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D En yleensä suutu kovinkaan helposti, ja tässä vielä oli (pakastimen ovea lukuun ottamatta...) kyse tilanteista, joille Ukko itse ei mahtanut mitään, joten eipä se minun suuttumiseni olisi kovin oikeutettua ollut. Ja mökkiviikonloppu oli mahtava, korvasi paljon ;)

   Poista