19.7.2014

Sleek Meet in Madrid

En ole koskaan ollut suuri kultaisen ystävä. En koruissa, en asusteissa, en meikeissä, en niin missään yhteydessä. Mutta glitterien tavoin se on hiljalleen alkanut tunkeutua sietämiskäyrän toiselle puolelle. Ja aivan kuten glitteritkin, eräs kultainen luomiväri on jopa joutunut ylikäytön rasittamaksi. 

Ostin Sleekin Vintage Romance -paletin lähinnä sen sisältämien upeiden punertavien liilojen sävyjen vuoksi. Olen heikkona liiloihin luomiväreihin. Enpä olisi ostohetkellä uskonut, että nuo kaikki liilat jäävät kultaisen Meet in Madridin (linkin kuvassa ylärivin toinen vasemmalta) jalkoihin ihan sata nolla. Vintage Romance on päässyt jopa useampaan kertaan reissuilleni mukaan, koska on niin ihanan monikäyttöinen. Tuo Madrid vain yksinkertaisesti tuntuu sopivan ihan kaiken kanssa yksiin.

Kuten sanoin, olen käyttänyt sitä enemmän kuin olisi mielenterveyden kannalta suotavaa. Tässä seuraa nyt muutamat niistä. En sentään ihan kaikista sillä tekemistäni meikeistä ole ottanut kuvia, mutta on näitä kuvia aika monta. Ei muuta kuin popparit tulille, selkää vähän nojaavampaan asentoon, jalat pöydälle ja ihastelemaan, miten kaunis väri kultainen osaakaan olla :)
Ensimmäisenä meikki vapulta. En meinannut silloin kehdata julkaista tätä, koska kuvittelin silloin pisamieni näyttävän niin järkyttäviltä :D Voivoi, taas kerran unohdin, kuinka karmeaksi ne vielä kesän edetessä villiintyvätkään... Sen jälkeen julkaisu on jäänyt ties mistä syistä, mutta tungetaan nyt eetteriin.

Tämä meikki on toteutettu kokonaan Vintage Romance -paletilla, Meet in Madrid sisänurkassa, Marry in Monte Carlo liikkuvalla luomella, Bliss in Barcelona ulkonurkassa ja luomivaossa.
Seuraavana kesäpiknikille tehty vihreä meikki, jonka naamakuva näkyi jo viikko sitten täällä. RA-KAS-TAN tätä Zuiin vihreää promokuvaa ja minun tekisi mieli ostaa noita superkalliita meikkejä ihan vain siksi, että pystyisin toteuttamaan täsmälleen tuon saman meikin. 25 euroa yksittäisestä napista on kyllä tämänhetkiselle budjetilleni sen verran paljon, että piti pärjätä korvaavilla tuotteilla. Jos täysin oikein muistan käyttämäni tuotearsenaalin, sisänurkassa on jälleen postauksen päätähti, Madrid, sen jälkeen kevyen shimmerinen sammaleenvihreä Coastal Scentsin Metal Mania -paletista. Ulkonurkassa on sekalainen sekoitus Urban Decayn Stashia, Poisonia (Vice 2 -paletti) ja Wet 'n' Wildin vihertävää mustaa Comfort Zone -paletista. Kulmaluulla on vielä häivähdys kultaista Strikea Vice 2:sta.

Harmi että tämä ei näytä kuvissa ollenkaan niin ihastuttavalta, kuin se mielestäni luonnossa oli. Upeahan tämä on (vaikka itse sanonkin) mutta se viimeisiin aaah-fiilis jää jostain syystä uupumaan.

Kolmanneksi sitten vielä toinen täysin Vintage Romancella tehty kaunokainen. Olen useimmiten käyttänyt Madridia lähinnä sisänurkassa, tässä siis seuraavaksi meikki, jossa se saa pääosan. Ulkonurkassa on sekoitus paletin muita rusehtavia sävyjä, Court in Cannes sekä Lust in L.A. Koska aina pitää olla vähän jotain väriäkin saatavilla, kulmaluulle on päässyt edustamaan liila Marry in Monte Carlo ja alaluomelle violetti Romance in Rome.
Kuuluuko kultainen lukijoiden JEEEE vai näääh -osastoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti