21.1.2015

Pikkuhiljaa

Päivää taas. Täällä se meikäläinen edelleen yrittää kasvatella kynsiään ihmisten mittoihin ja yrittää muistella, että miten nää kynsilakat nyt oikein toimivatkaan. Edistystä on havaittavissa, varmasti mutta erittäin hitaasti. Näissä tämän kertaisissa kynsissä kun olen käyttänyt jopa kolmea eri lakkaa! Aika huimaa.

Aivot ovat varmaan jo pysyvästi off-tilassa, kun kynsikoristelut eivät suinkaan ole ainoa elämän osa-alue, jolla jumittaa. Meillä on tässä uudessa kodissa huimat neljä ikkunaa, johon ajattelin verhoja ripustaa. Asumme tässä neljättä viikkoa, enkä ole vieläkään saanut päätettyä, mitkä verhot laitetaan mihinkin ikkunoihin. Yhtä yksinäistä peiliämmekään ei ole vielä laitettu seinälle, koska seiniäkin on niin kauhean monta!

Pohjanoteeraus on kyllä se, että useimpina päivinä olen lähtenyt ulos ruskeissa silmämeikeissä, koska muuta en ole saanut aikaiseksi.

Toisin sanoen siis, on tällä hetkellä jotenkin uskomattoman vaikeaa saada aivojaan toimimaan luovasti. Mutta ehkä se tästä, kunhan talvihorros hellittää. 

Tässä esimerkki siitä, miten kovasti kyllä yrittää, mutta ei vain toimi. Voi tästä ehkä tsempparipalkinnon ja papukaijamerkin saada, mutta ei tämä kyllä minään luovuuden riemuvoittona tule jäämään historiankirjoihin. Punaisena ihanainen OPI Crêpes Suzi-ette ja kontrasteina Zoya Sunshine sekä Essie Stroke of Brilliance.

2 kommenttia:

  1. Kauniithan nämä kynnet on, simppelit mutta kauniit <3 Muttahei, älä nyt ihmisen pituisia kynsiä kasvata, se ei luultavasti ole kovin käytännöllistä :D ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sellainen ihan pieni ihminen? Pygmi? :D

      Poista