31.1.2015

Mielialameikkaajan elämä ja teot

Minulla oli tässä eräs päivä mennä viikolla aivan huikean huono päivä. Vitutti ja masensi ja väsytti ja otti päähän. Oli oikein sellainen fallos mastodonttios otsassa. Vitutus vei ilmeisesti niin paljon aivokapasiteettiani, että taannuin ihan vanhan kunnon teini-Armin tasolle. Oli niin melodramaattista meininkiä, että piti ihan meikata tummanpuhuvasti, että kaikki varmasti näkisivät kilometrin päähän, että tänään ei kannata tulla yhtään liian lähelle :D

Mitään goottimeikkejä minulla ei ole koskaan ollut (koska ollaanpa nyt ihan rehellisiä, tässä albiinonaamassa mustat sävyt nyt vain eivät toimi kovin imartelevasti), mutta kyllä tässä huomattavasti tummemmilla vesillä liikuttiin kuin mitä minulta normaalisti nähdään.
Mustaa ulkonurkassa, hopeaa muualla liikkuvalla luomella, tummaa harmaata luomivaon ulkonurkassa ja harmahtavaa sinistä luomivaon sisänurkassa. Valitettavasti en saanut onnistunutta kuvaa silmät kiinni, niin että tuo sininenkin olisi kunnolla näkynyt, mutta hieno oli, uskokaa kun sanon :D Nämä kaikki olivat Viva la Divan absolutely fabulous eyes -paletista, alaluomen väripilkkuna toimiva liila taasen on Coastal Scentsin original paletista.

Näillä sumusilmillä tuli siis murjotettua päivän verran. Sitten päätin että saa riittää, olen taas oma ihana, aurinkoinen itseni ja julistan omaa erinomaisuuttani leikkimällä Tikkurilan värikarttaa. Ja kun nyt tälle omakehun tielle lähdin, niin huomautetaan vielä, että oikein ansiokkaasti leikinkin! Tuli tehtyä oma lempparimeikkini pitkään, pitkään aikaan.

Tässä on alimmaisena Urban Decayn Urbanilla tehty kissarajaus yläluomella. Samaista Urbania on hivenen myös alaluomen ulkosyrjässä. Urbanin päälle levitin reilulla kädellä Lumenen Saaristomerta ja samainen Saaristomeri on myös koko alaluomella. Yläluomella syvensin ripsirajaa vielä Urban Decayn syvänsinisellä Chaos'lla. Liikkuvalla luomella on Sleekin Marry in Monte Carlo. Syvensin Monte Carloa ulkonurkassa tummalla pinkillä, häivytin luomivaossa  utuisella vaaleanpunaisella ja sisänurkkaan toin valoa vielä kolmannella vaaleanpunaisella, jotka kaikki ovat Coastal Scentsin original paletista. Alla olevassa kuvassa käytetyt sävyt olen merkinnyt valkoisilla palluroilla.
Mitäs te muut tykkäsitte?

4 kommenttia:

 1. Upeita molemmat, varsinkin tuo alempi on ihana!

  VastaaPoista
 2. Sää oot yks niitä harvoja bloggareita, joitten meikkipostaukset jaksaa lukea... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, mahtava kuulla! Otan tämän erittäin positiivisena palautteena :)

   Poista