4.1.2015

The Finnish(able) Nail Art Challenge - jingle bells

Huh. Eipä ollut tarkoitus pitää tällaista hiljaiseloa näin kauaa. Blogi on päivittynyt viimeksi lähes kolme viikkoa sitten, ja siinä ajassa on kyllä ehtinyt sattumaan yhtä sun toista. Niin sanottu oikea elämä siis pääsi yllättämään :D Ensin kävi niin, että satuin valmistumaan. Valmistumisen jälkeen oli jännästi sellainen paikallinen, massiivinen painovoimakertymä suoraan sänkyni alapuolella. Kynnetkin olin jossain välissä ehtinyt tuhoamaan, niistä ei siis valitettavasti ole todistusaineistoa vaikka hienot olivatkin, Päänsäryn vihdoin hellittäessä siirryimmekin lähes viikoksi erinäisten sukulaisten nurkkiin viettämään joulua. 

Ai niin, ja muutettiin uudelle paikkakunnalle. Tässä sitä nyt sitten pitäisi opetella olemaan savolainen. Voe mahoton.
Ablecaw jäi nyt pahasti tyngäksi lopusta, mutta ei kai sillä niin väliä? Muutamat haastekynnet ehdin kyllä tekemään varastoon (ja oli kyllä tarkoitus julkaista nämä ihan asialliseen aikaan...) joten katsellaan näitä sitten vähän myöhässä. Minulla oli myös suuret suunnitelmat tehdä kaikenlaisia koostepostauksia, vuoden parhaat sitä ja tätä, vieläkö sellaiset mahdollisesti kiinnostaisivat näin tammikuun toisella viikolla? :D Saattaa kyllä olla, että jätän suosiolla välistä, alkaa ehkä hieman tulla jo itselläkin korvista ulos nuo (varsinkin nyt, kun olen lukenut kaikki kahden viikon ajalla ilmestyneet seuraamieni blogien postaukset putkeen...)
Tässä nyt kuitenkin yhdet muodikkaasti myöhässä olevat ablecaw-kynnet. Joulu oli vähän niinkuin aiheena, onneksi se ei haittaa koska mitään kovin jouluista en saanut aikaiseksi :D Enkä osannut tehdä edes kulkusia. Pallot, kulkuset, sama asia? 

Tämä on kuulkaa sitä abstraktia taidetta nytte :D
Lakkoja tuli käytettyä pitkästä aikaa vino pino, joten pääsivät poikkeuksellisesti ihan kuvaan asti. Vasemmalta oikealle Depend 223, Zoya Sunshine, Zoya Chyna, Essie Sunday Funday, OPI Dating a Royal sekä OPI Goldilocks Rocks!

Tiedättekö, on kyllä harvinaisen tahmeaa yrittää kirjoittaa yhtään mitään näin pitkän hiljaisuuden jälkeen.

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ja hei, minä vähän hitaana ihmisenä vasta nyt tajusin ettei sun nimi olekaan Kata, toivottavasti ei ole kauheasti häirinnyt että olen kutsunut sua siksi :D

   Poista
  2. Iteki puhun itsestäni välillä Katana, että ei haittaa... :D

   Poista