28.10.2013

Kameleontin häntiä

Moi!

Taas mennään. Kirjoitin ensin sulavasti otsikoksi kamelin häntiä ja jäin pohtimaan että miksi tää näyttää nyt vähän väärältä...

Perusranskikset on minusta aina vähän tylsiä, joten omiini yritän saada aina aikaiseksi jotain jujua. Tällä kertaa tuo juju oli tällaiset pienet käsinmaalatut kiekurat, jotka värivalinnan vuoksi toivat mieleen ihan kameleontin. (Ei siis kamelin. Kameleontin. Ka-me-le-on-tin.) Vihreänä värinä toimi China Glazen Exotic Encounters, joka oli vähän luiru tapaus. Lähti aina karkailemaan siveltimen vedon mukana, joten sillä oli loppujen lopuksi aika vaikea tehdä suoria viivoja... Pitää siis ensi kerralla turvautua pigmenttisempään lakkaan. Koska ensi kerta todennäköisesti tulee joskus, tykkäsin lopputuloksesta kuitenkin sen verran paljon. 


Poikkeuksellisesti kuva oikeasta kädestä, koska jostain täysin käsittämättömästä syystä onnistuin mielestäni maalailemaan paremmat viivat vasemmalla, eli huonommalla kädelläni :D Täysin suoriahan nuo viivat eivät siis todellakaan ole, joten lisäsin päälle vielä irtoglitteriä niitä peittämään.


Ei täydellinen lopputulos, mutta tykkäsin tästä kuitenkin niin paljon että taisin pitää neljä päivää kynsillä. Kehujakin sain :) Ranskislakkana toiminut Essien Sugar Daddykin pääsi yllättämään, viimeksi kun kokeilin sitä en oikein tykännyt siitä, tuntui ettei sopinut omaan ihonväriini ollenkaan, mutta nyt se oli kuitenkin ihan täydellinen. Hämmentävää.


Tällaista tällä kertaa. Huomenna Ukko on lupautunut kuvailemaan mun hiuksia, joten toivottavasti saadaan juttua niistäkin eetteriin tällä viikolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti