24.10.2013

Uusia mummoja

Moi!

Tänään vuorossa kasa mummoja, plus yksi tirkistelijä aidan päällä. Ostin nämä siirtokuvat Mimaxista jo puolisen vuotta sitten, mutta olen vain jemmannut niitä koska en ole osannut päättää taustavärejä. Ja metsään siinä sitten lopulta  mentiinkin. Vai mitä tykkäätte liilasta ja keltaisesta maatuskasta? :D


Punaisesta ja vihreästä sentään tuli tosi onnistuneet, täytyy pitää tämä mielessä kun käytän loput arkista (johon ei tietenkään jäänyt kymmentä ukkoa jäljelle, oisko se niin vaikeeta laittaa tasamäärä siirtokuvia yhdelle arkille, häh?) Pikkurillini on aika kapoinen, joten siitä tuli vielä söpösti tuollainen mini, ihan kuin se maatuskojen vihoviimeinen nukke. Lempparinukkeni maatuskoista ja lempparikynteni tässä lakkauksessa :) Keltaisessa ei oikeastaan ole muuta vikaa kuin liian valkea tausta, josta vartalo ei luonnossa erottunut juuri lainkaan, se oli vain friikki irtopää. Liila taasen... Väri vaan ei toimi, tuo vartalokin on outo, lähinnä siitä tuli mieleen aita jonka päällä joku huitelee. No mutta, kokonaisuus kuitenkin on kiva, ei sovi liikaa valittaa.

Mummolla on nyt vähän turvotusta.


Ja koska juuri sanoin ettei parane liikaa valittaa, en sano tuosta peukalosta mitään :D Semmosta se on kun peukalonkynnet on kaksi kertaa leveämmät kuin muut kynnet. Väristä kyllä tykkäsin, ja tuon kynnen muotokin sopii täydellisesti maatuskan pääksi.


Ja niiden sisällä on uusia mummoja, ja niiden sisällä on uusia mummoja, ja niiden sisällä on uusia mummoja...

2 kommenttia:

  1. Turvotusmummo on miun suosikki! :D Ja otsikko on vallan loistava, heti alkoi soimaan Nypykät päässä... ^__^

    VastaaPoista