22.10.2013

Tervetuloa!

Heippa!

Pitkään olen tätä harkinnut, ja nyt se on vihdoin realisoitunut. Olen lakannut kynsiäni lähes koko elämäni, viimeisen pari vuotta hyvinkin maanisesti. Rakastan myös valokuvausta, ja minulla on kasapäin ideoita kauniista kuvista. Itseni ilmaisu sanallisesti on myös hyvin lähellä sydäntä. Pidin vuosi sitten blogia ollessani vaihdossa, ja totesin sen olevan niin kivaa että olisi kiva jatkaa jonkun muunkin aiheen parissa. Ja tässä sitä sitten lopulta ollaan. Viimeinen niitti oli kun Ukko ehdotti että pitäiskö sun hei perustaa kynsiblogi. (Suunnitelmaan kuului myös tuhansien lukijoiden saaminen, hillittömät mainostulot ja hänen varhaiseläköitymisensä...) Ja kun Ukko lupautui vielä kuvausavuksikin, ei paluuta enää ollut! 

Joten olkaatten hyvä. Ensimmäinen postaus Couleurs-blogissa. Vaikka nyt kynsistä höpisinkin, ei tarkoituksena ole olla sataprosenttinen kynsiblogi, vaan ennemminkin 90 prosenttisesti. Loput kymmenen prosenttia koostuu sitten kaikesta muusta hömpästä, kuten meikeistä ja hiuksista ja ajattelin myös muutamat käsityöni täällä esitellä, koska olen niistä niin leuhka :D 

 Minulla on jemmassa muutamia kynsikuvia, ja ajattelin nyt aloittaa niistä ennen kuin siirryn reaaliaikaiseen lakkausten esittelyyn. Pohdinta ensimmäisen postauksen kunniapaikan lankeamisesta eri lakkausten kohdalle oli pitkä ja harras. Voittajaksi päätyi tällainen:


Nämä lakkaukset kynsillä olin tutustumassa paikallisiin kanssaharrastajiin. Päävärinä totaalinen herätysostos Crabtree & Evelyn - Wisteria, jonka ostamista ei ole tarvinnut kaduta sekuntiakaan. Ostin samalla kertaa myös kaksi muuta merkin lakkaa, kaikki aivan mielettömiä, harmi vain että yhdellä niistä sattui olemaan kaksonen kotona. Ketutti aivan vietävästi, varsinkin kun epäröin kaupassa sen ja astetta vaaleamman sävyn välillä. Kaikki kolme vakuuttivat kyllä laadullaan ja kauneudellaan sen verran kovasti, että ajattelin hankkia näitä myöhemmin lisääkin.

Teippausten alla on Essien Under Where? ja päällä OPIn Alcatraz... rocks. Näitä kun tein minulla ei vielä ollut kuin tavallista kynsiteippiä, siinä sai sitten hetken jos toisenkin asetella teippejä vierekkäin että saa paksumpaa raitaa aikaiseksi. Tilanne on kyllä nykyään korjattu, ostin jotain pienoismallirakenteluun tarkoitettua teippiä. Siitä sitten myöhemmin lisää, ei meinaan osoittautunut ihan ongelmattomaksi sekään...


Että semmosta. Mitäs tykkäsitte? Minulle saa myös aina jättää palautetta, postaustoiveita, kehitysideoita, risuja ja ruusuja. Toivottavasti viihdytte ja tulette toistekin!

4 kommenttia:

 1. Oi hienoa, että siekin pistit blogin pystyyn! Ihanat nuo kynnet! Itsekin tein vähän aikaa sitten teippaukset käyttäen päällä juurikin tuota Alcatraz...Rocks'ia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut, oot virallisesti blogin ensimmäinen kommentoija :) Ja kiitos! Alcatraz tosiaan toimii parhaiten teippimaneissa, ainakin mun mielestä.

   Poista
 2. Tervetuloa blogimaailman tällekin puolelle :). Ihan mahtavaa, Armi!
  Ekan kuvan kohdalla ajattelin, että nämäpäs onkin jo nähty aikaa sitten. En ehtinyt kommentoida silloin sun kynsiä, mut merkille panin. Ihanat värit :). Onneksi tuo ...rocks saapui meillekin vihdoin :P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sannu! Toivottavasti tälläkin puolella viihdytään hyvin ja pitkään :)

   Poista