30.10.2013

Uusi rakas

Moi!

Eilen postimiehen vierailun yhteydessä tämän tytön suusta kuului muun muassa tällaisia äännähdyksiä: 

Aah!
Ihanaa! 
Lisää! 
Uuh!

Kyse ei nyt kuitenkaan tällä kertaa ollut sellaisesta toiminnasta, jonka jälkeen täytyisi ihmetellä miksi lapset eivät näytä oletetulta isältään. Ei, tässä oli nyt kyse jostain paljon paremmasta. Postimies nimittäin toi pitkään ja hartaasti odotettua postia. Saanko esitellä, Urban Decay Vice 2 -paletti!



Oijoijoijoi nam! Kyllä harmitti että olin juuri kaksi sekuntia aikaisemmin saanut meikattua :D Jouduin siis odottamaan jopa vuorokauden ennen kuin pääsin testailemaan tätä ihan silmäluomille asti. Mikä vääryys. Päädyin ensimmäisellä testauskerralla suht pliisuun meikkiin, käytin yläreunan vaaleanpunaisia (Coax jaa X-Rated) ja kahta liilaa keskeltä (Voodoo ja Betrayal). Mutta eiköhän me tällä vielä kunnon väri-ilottelujakin saada aikaan :) Etenkin tuo turkoosi Madness oikein huutaa mun nimeä.

Meikkikuvien ottaminen itsestään on muuten aika harvinaisen vaikeaa, varsinkin kun kaikki talouden peilit ovat jossain pimeässä nurkassa. Istuin siis vain ikkunan edessä ja yritin väännellä naamaani edes jotenkin kameran etsimeen päin. Noh, eiköhän tässäkin touhussa harjoittelu auta. Ehkä siis jo vuoden päästä tiedossa  vähän havainnollistavampia kuvia :D



Loppuun vielä vähän hehkutusta. Jee jee jee! Mulla on Vice 2! Elämä on ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti