23.10.2013

Mattaleimat

Moi!

Ensikosketukseni leimaamisen ihmeelliseen maailmaan sain armon vuonna 2010, kun suomalaisissa blogeissa alkoi vilkkua Konad-juttuja. Silloin sitä ajatteli että siistiä, upeita lopputuloksia ja niin helposti ja vähällä vaivalla! Hankin siis aloituspaketin itsellenikin. Jotenkin siinä kuitenkin pääsi käymään niin että vasta nyt, kolme vuotta myöhemmin, alan vihdoinkin olla tyytyväinen itsetekemiini leimoihin :D Muistan vieläkin hyvin elävästi ensimmäisen yritelmäni, Konad-lakat haisivat ihan kuolemalta, yritin leimata jotain kukkakuviota josta nousi pelkkä terälehti, ja senkin onnistuin lätkäisemään vain puoliksi kynnelle... Mutta vaikeuksien kautta voittoon!


Täydellisiähän nämä eivät ole vieläkään, mutta ei kai kukaan oletakaan että kolmen vuoden aikana oppisi guruksi... :D En vain ymmärrä miten näiden leimojen kohdistaminen voi olla niin tuskastuttavan mahdotonta. Mutta kelpaavat minulle enemmän kuin hyvin.

Näissä on pohjalla ihastuttava Essie - Smoking Hot. En yleensä ole hirveästi tummien lakkojen perään, koska minulla on tällainen albiinoiho, mutta tarpeeksi vaalean kaverin kanssa nämä ovat tosi herkkuja. Siksipä valitsinkin leimaamiseen kaksi Dependin mattalakkaa, 258 ja 302. Väriero ei valitettavasti pääse näin tumman pohjan päällä oikeuksiinsa, ylläolevissa kuvissa siis nimettömässä on liilaa ja muissa vaaleanpunaista. Päällyslakkaa en kehdannut pistää lainkaan, että leimojen mattaisuus säilyisi.


Hämmentävän epätarkka kuva tuo lähikuva... Sen siitä saa kun esittelee niitä näin isoina blogissa vaikka muokkaa pienempinä. Pitää siis jatkossa olla tarkempi näiden kanssa.

Mitäs tykkäsitte? Onnistuuko leimaus siellä päässä ruutua? :)

2 kommenttia:

  1. Niin upeat ! Etenkin ekassa kuvassa nimettömän ja pikkurillin leimat näyttää siltä, että ne olisivat koholla :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Jäivät joo hieman koholle kun en sitä päällyslakkaa laittanut (ja olivat siis sen takia jo toisena päivänä historiaa kärjistä...)

    VastaaPoista