20.6.2014

Kynsihörhötapaaminen Helsingissä 14.6

Hyvää juhannusta!

Ukkoseni on vielä töissä, joten minulla on tässä hyvin aikaa kirjoitella viime viikonlopun miitistä. Toivottavasti edes joku jaksaa lukea tämän :D Meitä oli tosiaan aika monta bloggaajaa paikalla, ja näitä postauksiakin on sitten sen mukaisesti tällä viikolla ilmestynyt... Yritän pitää omat löpinäni melko vähäisinä ja keskittyä suurimmilta osin pelkästään kuviin.

Kuva: Vanquish

Kuva: Tanja Karthaus
Kuva: Tanja Karthaus

Tämä oli minulle toinen miitti, mutta en tuntenut entuudestaan ketään muuta osallistujaa. Monen blogeja kyllä olen lukenut pitkänkin aikaa, joten jäi ihan hurjasti harmittamaan, etten ehtinyt läheskään kaikkien kanssa juttelemaan. Itselläni kun oli vielä aika rajallisesti aikaa olla itse miitissä, koska viimeinen juna takaisin susirajalle lähti jo kahdeksalta. Toivottavasti nähdään siis joskus uudestaankin!

Miitin järjestäjänä toimivat ihanaiset Viveka (Pitkät kynnet), Suvi (Passion for Nails) ja Hanna (kynsipöllö kosmetiikkapuussa.) Muut osallistujat olivat 
Marina / Dioriina
Anniina / tiny nail design
Sigi / Zigiztyle
KittyHC / Kitty has claws
Prunella ja Dimavarien / 40 kynttä
Kaisa / kynsisirkus
Sofia / alakynnessä
E-S / Embosnails
Miracle / Miracle's nails
 Vanquish / Rakkaus kynsiin


Kuva: Sigi
Kuva: Tanja Karthaus

Syömingit olivat pitkälti järjestäjätahomme itse tekemiä. Raikastamo tarjosi meille juotavaksi luomukolaa ja Ufoshot alkoholipitoisempaa kurkunkostuketta. Itse en ole mikään suuri limppareiden ystävä mutta tuo luomukola oli kyllä jännä tuttavuus, ei maistunut juurikaan limulta vaan lähinnä kolakarkeilta. Ufoshoteista tehtiin boolia josta tykkäsin kyllä paljon, siitä jäi ihanan kirpsakka jälkimaku. Nam! Myöhemmin illasta ufoja oli kuulemma juotu myös shotteina, mutta minä olin tässä vaiheessa ehtinyt jo poistua paikalta. 

Marsispossu oli tehnyt tapaamiseen sopivan, erittäin hyvän makuisen ja näyttävän näköisen kakun. Yli kahdenkymmenen makeannälkäisen syöjän jälkeen kakku ei kyllä valitettavasti ollut enää kovin edustuskelpoisen näköinen... :D

Cloetta tarjosi myös karkkia jälkkäripöytään. Illan lopuksi jokainen sai viedä yhden pussin kotiinkin, tuli kyllä tarpeen junamatkan pikkunälän taltuttajaksi. Valittavana oli uutuuspusseista joko salmiakkinen tc-mix Crime tai hedelmäinen tv-mix Comedy.


Kuva: Heidi 
Kuva: Heidi

Kuva: Tanja Karthaus
Miittikansan kynsitietämystä testattiin myös visailulla, ja katsokaas vaan minkälaisten nerojen sekaan meikäläinenkin eksyi!

Kuva: Tanja Karthaus

Katkeroituneet kanssakilpailijat epäilivät kovasti googlen olleen ryhmän viides jäsen, mutta ei tässä muuta tarvittu kuin neljä viisasta päätä yhdessä ja roppakaupalla hyvää arvauskykyä :D Vastasimme yhdeksään kysymykseen kymmenestä oikein, väärin meni ainoastaan entisaikojen China Glazen pullojen koko. Olivat aikamoisia järkäleitä, 18,5 millilitraa. Nyt tiedän tämänkin.

Kuva: Tanja Karthaus
Kuva: Tanja Karthaus

Syömisen ja kisailujen jälkeen päästiin sitten siihen eniten hulluutta aikaan saaneeseen osuuteen, kirppistelyyn! Itse olin kovin maltillisella päällä sekä ostajana että myyjänä, ostin neljä ja myin saman verran. Eikä nyt puhuta siitä, että saatoin ennen miittiä tehdä täsmäiskun Helsingin kauppoihin... :D Kirppistelyjen jälkeen jaettiin vielä korruptiokassitkin. Niidenkin sisältöä tuli hieman vaihdeltua osallistujien kesken, mutta noin yleisellä tasolla jokainen sai kaksi OPI:n lakkaa, viilan ja kalenterin (tarjonnut Kauneudenkauppa), yhden China Glazen lakan ja vartalovoidetta (tarjonnut Consult Lady), yhden Zoyan (tarjonnut Nailcity) ja jonkinlaisen kombon Essien, L'orealin ja Maybellinen lakkoja. Consult Lady tarjosi myös miitissä kokeiltavaksi käsikuorinta-ainetta.

Kuva: Heidi
Kuva: Tanja Karthaus
Kuva: Heidi 

OPI:lta saatiin miittiä ilahduttamaan Viola, joka kertoili muun muassa Kauneudenkaupan tulevaisuudensuunnitelmista, feikki-Opeista ja OPI:n viimeaikaisen julkaisutahdin syistä. Hurjan mielenkiintoinen "luento" ja olisin voinut kuunnella ja kysellä vielä vaikka kuinka paljon kauemminkin. OPI on kyllä minulle sellainen aihe, josta jaksaisin jutella vaikka maailman ääriin :D 

Aika pian Violan lähdön jälkeen minunkin piti jatkaa matkaa. Osa porukasta jatkoi yöhön asti ja virallisille jatkoille Namuun, jossa heille oli ilmainen sisäänpääsy jonon ohi ja VIP-lounge varattuna. Olen ehkä hieman kateellinen, mutta ensi kerralla sitten ;)

Kiitos kaikki ihanat mahtavasta päivästä! Kyllä me kynsihörhöt vaan ollaan aika kivaa porukkaa :)

Kuva: Tanja Karthaus

Luulitko jo pääseväsi loppuun? Hähä, mitä vielä. Seuraavana päivänä vein uudet lakkani kävelylle. Vaihtokauppojen jälkeen lopulliseksi saaliikseni jäi OPI super bass Shatter, Zoya Rikki, Essie Truth or flare, L'orealin vaaleanpunainen jeans effect -lakka ja China Glazen joku sininen lakka, jonka nimeä en kuollaksenikaan muista, enkä voi tarkistaa koska en ole kotona. Hitto miten noloa :D

8 kommenttia:

 1. Oon lukenu tän saman jutun varmaan 10 kertaa, mutta vasta tässä postauksessa oli kaipaamani lista osallistujien blogeista :D kivat lakat sait :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän mietin, että viitsinkö julkaista tämän jo nyt, kun tosiaan aika moni muukin on kirjoittanut tästä tapahtumasta ihan parin päivän sisään, mutta selkeästi tälle oli siis tarvetta :D

   Poista
 2. Haha, mahtava postaus. Parasta oli lakkojen kävelylle vienti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanssaihmiset saattoivat hieman ihmetellä, että mitä tuo kykkii mustikkapuskassa kynsilakkojen ja kameran kanssa, mutta antaa tuijotella, tulipahan kivoja kuvia :D

   Poista
 3. Ai minäkö katkeroitunut kanssakilpailija :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun tarkoitin sitä... yhtä toista tyyppiä... :D

   Poista
 4. Ihanaa että edes muutamat miittiläiset eivät epäile voittajien vilpittömyyttä... Kukkaisleidit itse - siis! :DD

  Oli kiva nähdä miitissä sinutkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, harmillisen vähän vain ehdittiin juttelemaan. Ensi kertaan!

   Poista