8.6.2014

Puolikuu

Ah, viikonloput ja pitkään nukkuminen. Yksi parhaista asioista, joita voi tehdä ilman housuja.

Kohta alkaa olla jännät paikat, nimittäin ensi viikonloppuna pitäisi taas osallistua kynsihörhöjen tapaamiseen! Jotenkin tämä ei ole vielä ehtinyt iskostua lainkaan tajuntaan, katselin jopa kotikaupunkini ohjelmatarjontaa tuolle viikonlopulle, "kun ei kerran ole mitään tekemistä". Toivottavasti en oikeasti unohda mennä tuonne :D

Hmm, pitäisiköhän tuonne alkaa suunnitella jo jotain kynsiäkin? Teemana on kesä, ja mikä minulle luonnollisesti tulee kesäkynsistä ensimmäisenä mieleen - Man-go ja Cope-acabana! Herrajumala, että minusta on tullut kyllä tylsä kynsien laittaja :D Paljon puusta pidemmälle ei päästy näiden tämän kertaistenkaan kynsien kanssa, sillä se kolmas omistamani brasilialainen, Bossa Nova, on taas päässyt edustamaan.
Puolikuulakkaus! Minä tykkään tästä koristelutyylistä oikein oikein paljon, silti sitä tulee todella harvoin tehtyä. Ehkä osasyynä on se, että tykkään tehdä nuo puolikuut vapaalla kädellä? Aika monethan taitavat käyttää niitä reiänvahvistimia apuna, mutta minusta ne tekevät liian loivat puolikuut. Itse pitää siis taiteilla, että saa sellaiset kuin haluaa.

En halunnut tehdä kaikista kynsistä samanlaisia, joten kokeilin puolikuuta hieman eri tavalla peukaloihin ja nimettömiin. Lopputulos on kyllä erittäin erittäin onnistunut, tämä täytyy muistaa ensi kerrallakin, kun haluan puolikuita mutta en jaksa tapella saadakseni suoran rajan! Tulee ihan helminauha mieleen noista palluroista.


Teen nuo puolikuut siis ihan lakan omalla siveltimellä ja paikkailen lopuksi pienipäisellä pilkkutikulla. Olen todennut sen tähän hommaan paremmaksi kuin siveltimen, siveltimet lähtevät minun tönkkökäsissäni helposti lipsumaan. 

Kaveriksi Bossa Novalle pääsi suosikkipunaiseni, heräteostos jota ei ole tarvinnut katua, OPI Copper Mountain Copper. Ihan kauhian kiiltävä, mutta joskus pitää olla. Muistaa taas, kuinka rakkaita ne cremet ovatkaan ;)
Ihanaa, rauhallista sunnuntaita! Muistakaa nauttia vapaapäivästä, kaikki kenelle sellainen on suotu.

6 kommenttia:

 1. Tyylikkäät kynnet :) sun blogi vaikuttaa tosi värikkäältä ja mielenkiintoiselta, jään seurailemaan!

  dropsofadream.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hienot! Noi helminauhapuolikuut varsinki makeat. Teepä lakkaus, jossa helminauha joka kynnessä,,, ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniit lakkaukset :) Mäkin pidän tuosta puolikuutyylistä hurjasti, mutta tosi harvoin tulee tehtyä. Vapaalla kädellä ei tule sitten mitään ja niiden tarrojen kanssa säätämisessä menee niin kauan aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onhan tää joo aika työläs, mutta mikäpä lakkaustyyli ei (ainakaa minun taidoillani) olisi :D

   Poista