1.6.2014

Poikkeus sääntöön

Huoh. Juuri kun pääsin uhoamasta, että blogia on kyllä pakko päivittää parin päivän välein, vaikka mikä olisi, niin tulee tällainen viikon tauko :D Ihan omaa hajamielisyyttäni saan syyttää, olin vanhempieni luona muutaman päivän ja suurista yrityksistä huolimatta onnistuin jättämään muistikortin kotiin. Eikä minulla tietenkään ollut valmiita kuvia yhtään. Kamerassa niitä kyllä oli viiteen postaukseen... Noh, ei kai tämä maata kaada.

Tämä viikko on ollut yhtä juhlaa, torstaina pikkusiskoni valmistui ammattiin ja perjantaina minä valmistuin alkavaan keski-ikään. 25 vuotta tuli mittariin ja viisikymppiä on virallisesti lähempänä kuin syntymäni. Aikamoista :) Sain lahjaksi muun muassa oranssin ja vihreän kynsilakan ("Nää on niin ruman värisiä et sää varmaan tykkäät." Ja niinhän minä tykkäänkin!), vegesipsejä (herää kysymys, että millä tavalla tavalliset sipsit muka eivät ole vegejä?) ja pikaruokapaikoissa jaettavan numerokyltin (unohdin nimittäin viimeksi kyselyssä mainita, että todellakin keräilen noita numerokylttejä :D Pieni gangsta tässä terve). Selkeästi lähipiirini tuntee minut erittäin hyvin :D

On siis ollut hyvinkin loisteliaat pari päivää, joten jatketaan samalla teemalla myös täällä blogin puolella. Esittelyssä yksi kaikkien aikojen suosikkikynsilakoistani, joka otsikon mukaisesti on todellinen outolintu, kun aletaan listaamaan suosikkilakkojani. Minä pidän cremeistä ja mattalakoista. En pidä erityisen kiiltävistä lakoista, ja shimmerit varsinkin ovat ihan no-no. Mutta tämä kyseinen yksilö vain yksinkertaisest on niin upea, ettei tästä voi olla pitämättä. Edes tällainen paatunut mattaihminen. Vai mitä mieltä olette itse?

OPI Austin-tatious turquoise. Yksinäänhän tämä ei peitä vaikka satamiljoonaa kerrosta laittaisi, joten alla on kerros Essien School of Hard Rocksia. Kiilto on aivan hirmuinen ja sopivassa valossa tähän ilmestyy myös ihastuttavaa violettia duochromemaisuutta. Väriä ei nyt muutenkaan oikein voi tasapaksuksi ja tylsäksi haukkua. Niin monipuolinen ja mielenkiintoinen pinta, ettei oikein saa silmiään irti kynsistään.

Etusormessa, keskisormessa ja pikkurillissä on leimojakin, mutta eivät nekään tahdo sieltä kaiken muun krääsän keskeltä erottua :D Kuvio on DRK A -laatasta (no mistäs muustakaan...) ja leimauslakkana China Glazen Electra Magenta. 

Voi kuola sentään, miten herkku!

5 kommenttia: