21.8.2014

Kultakuorrute

Olen viimeaikoina aivan villiintynyt ostelemaan uusia kynsilakkoja. Ennen olin kiinnostunut lähinnä cremeistä ja nyt kun makuni on yhtäkkisesti laajentunut, tuntuu ettei ennen niin kompaktista ja ihanasta kokoelmastani löydy mitään mieleistä lakattavaa. Aina vain niitä samoja murrettuja liiloja ja vähän oranssia piristysruisketta. Niin siinä sitten kävi, että kokoelma on lyhyessä ajassa paisunut useammalla yksiköllä, hämmentävän upeilla shimmerlakoilla ja jopa kultaisilla lakoilla. Kultaisilla! Minähän en pidä kultaisesta yhtään, eikä se mukamas sovi minulle yhtään. Tulee mieleen ihan ne ensimmäiset aikuisvuodet, jolloin tajusin tykkääväni pillifarkuista ja korkokengistä lökäpöksyjen ja skeittikenkien sijaan. Tai no, salaa tykkään niistä kyllä vieläkin, älkää kertoko kenellekään :D

(Ja pokemoneista tykkään aina ja ikuisesti.)
Tämänpäiväisissä kynsissä on kolme uutta tulokasta ja niitä alussakin mainittuja shimmereitä ja kultaista. Facebookin kynsikirpalla oli tarjolla jokin ikiaikainen OPI nimeltään Goldilocks Rocks! Kuvassa aivan mielettömän upea oranssi, mutta lakka on niin vanha ettei siitä juuri ollut swatcheja tarjolla. Myyjäkin sanoi ettei kyseessä ole peittävä lakka, mutta tässä ostomaniassani menin ja päätin hankkia sen silti. Ja onneksi niin, koska näin kaksi päivää lakan omistaneena voin jo vannoa ikuista rakkautta sille. Mikäli persujen kauhukuvat ikinä toteutuvat ja ihmiset voivat tulevaisuudessa mennä naimisiin paitsi samaa sukupuolta olevien kanssaihmisten kanssa, myös eläinten ja esineiden kanssa, minä marssin maistraattiin tuon lakkapullon kanssa.
Minulla oli edellisessä postauksessa esiintynyt, jo rähjääntynyt No Spain No Gain kynsillä kun tuon Goldilocksin käsiini sain. Tiesin vaihtavani lakkaukset myöhemmin illalla, joten päätin siinä samantien testata lakan peittävyyttä, lakkaamalla sitä Spainin päälle. Ja ai jumankekka, hyvä etten pyörtynyt siihen paikkaan, kyseinen yhdistelmä oli aivan tyrmäävän kaunis. Hyvinkin oranssilta näyttävä Goldilocks ei värjännyt pohjalakkaa laisinkaan, vaan toi ainoastaan kevyttä kullanhohdetta. Siinä paikassa halusin rynnätä ja kokeilla sitä noin joka ikisen omistamani lakan päälle, kuinka mielettömiä yhdistelyitä saisinkaan vielä aikaan...

Harmi vain että se heti seuraavaksi kokeilemani yhdistelmä ei ollut yhtä onnistunut :D Kuvittelin että mikään ei voi mennä pieleen tumman violetin ja kultaisen yhdistelmässä, nehän ovat kuin luodut toisilleen. Mutta toisin kuin punertava Spain, tämä sinertävä Zoyan Pinta ei imenyt osaa hohteesta itseensä vaan antaa jokaisen hippulan hohtaa täydessä loisteessaan, saaden pohjavärin näyttämään jo melkein ruskealta. Eihän tuo yhdistelmä nyt huono ole, mutta ei myöskään sitä mitä toivoin saavani aikaiseksi. Seuraavaksi täytyykin sitten kokeilla kaikki keltaiset ja oranssit ja punertavat lakkani läpi ja etsiä kaikki match made in heavenit. Ei haittaa myrskyisät illat, minulla on paaaljon tekemistä :)
Aksenttikynneksi pääsi myös uusi tuttavuus, OPI Love.Angel.Music.Baby. Keltakultaisesta en vieläkään pidä, mutta tällaiset shampanjakultaiset ovat itse asiassa aika kauniita. L.A.M.B on vieläpä tuollainen ihana satiinilakka, eli kevyesti mattainen. Melkein kuin ikisuosikkini suedet. Ah, kuinka rakastankaan efektilakkoja ♥ Harmi vain että tuohon piti laittaa päällyslakkaa päälle, etteivät Pintalla tehdyt pallurat kärsi. Siihen meni L.A.M.Bin kauneuden terävin särmä, mutta aika suloinen se on noinkin.
Tässä kuvassa varsinkin tulee esille tuo L.A.M.Bin ihanan moniulotteinen pinta. Niin hillitty ja silti niin mielenkiintoinen. Voih ♥ Pakko sanoa, että olen kyllä tehnyt mielettömän hyviä ostoksia.
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Syömään en sentään näitä alkanut :D

   Poista
 2. Ihan mielettömän upeat kynnet!

  VastaaPoista
 3. Hauskat. Pinta ja Goldi Locks -kombo on aivan verraton!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aika upea, mutta täytyy yrittää saada vielä blogin puolelle se Spain myös. Voi lääh ♥

   Poista